Stupatko k Jane Slalom Pro
Vložil(a): Jarka mmm, 8. 12. 2016 20.20
Ještě prosím o radu. Neměla některá z vás stupatko (skate) k Jane Slalom Pro? Zajímalo by mě,které k němu dobře sedí a hlavně,jestli na něm může to dítě pohodlně jet a jestli o něj pořád nebudu zakopavat a budu mít dost místa na ruce. Přijdi,že tam toho místa moc neni :(. Dcerka teď dost zlenivela a nechci jí pak pořád přemlouvat,aby sla dál. S ní jsem byla byla zvyklá chodit na 2h procházky. Stupatka na jiné kočárky mě nezajímají. Potřebuji konkrétně na tento. Klidně od jiné značky,ten originál je prý spatnej. Ráda bych ho případně z druhé ruky,tak abych měla čas ho sehnat. Děkuji moc!
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
To je dobrý nápad...Ale asi bych se spokojila s tím,že to jde/ujde/je to nepoužitelné. Kočárek máme za městem v zahradním domku složený v zalepene krabici na půdě. Tak jsem se nejdřív zeptala,protože upřímně jsem líná ten náš vyndavat...Ale jeden příspěvek tu vypadá nadějně .
Já měla pro nejstaršího stupátko firkon, myslím,že by šlo i na váš kočár. Byla jsem s ním spokojená, pod nohama mi nezavazelo a na ruce taky nevadilo, protože syn stál mezi korbičkou a rukojetí, snad to dobře popisuju. Využili jsme ho opravdu hodně, nejstarší syn nebyl moc chodec