Stupátko ke kočárku pro starší dítě
Vložil(a): Teryk92,25. 4. 2021 13.48
Měl jste někdo ke kočárku přikoupené stupátko? Očekáváme druhého potomka, tak už přemýšlím, kam se starším dítkem, když ho při cestě zmůže únava... Využívali jste nebo je to zbytečnost? Nepřekáží stupátko při chůzi?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 27. 4. 2021, 11.42
raz som to na nejakom kociari skusala, asi ked som svagrinej kocikovala dieta, a velmi mi to zavadzalo, lebo musis byt viac odstupena od kociara, je to na chrbat velmi namahave, takze za mna nie
Eliška Kozlova, 27. 4. 2021, 0.00
Já měla prcky od sebe 23 měs. A když byla větší túra, tak jsem si vzala mladšího do šátku a starší se svezla v kočárku. Stoupatko jsem původně chtěla, ale nedopadlo to, nakonec jsem zjistila, že by to pro mě nebylo pohodlné, jsem malá a dítě by mě pod nohama překáželo.
patricia077, 26. 4. 2021, 18.46
Já jsem o tom hodně uvažovala a nakonec nepořídila a jsem ráda, protože jsme to zvládli v pohodě bez .-)
Zbytečnost..já si pořídila děti od sebe tak abych nemusela řešit žádné zbytečnosti. A taky děti vědu k tomu aby bylo schopné ujit cokoliv v jalemkoliv věku..stejně pěšky moc nechodil a vždy jel na odrážedle....zrovna fotka je příšerná..velký děcko..a ani tatínek nevypadá úplně top???
patricia077, 26. 4. 2021, 18.47
No joo já se na fotku ani nezaměřila a teď když to píšeš, koukám a teda dostala jsem záchvat smíchu, máš recht .-)
patricia077, 27. 4. 2021, 17.05
Přesně souhlas, dokoupit se dá vždy .-)