Výběr kočárku
Vložil(a): IvčaSemi,18. 4. 2017 18.54
Ahoj, mohla by mi tu některá z maminek poradit s výběrem kočárku ? Na co se mám dívat jako první, aby kočárek měl nebo uměl ? Ráda bych pořídila něco kvalitnějšího a určitě bych to něchtěla nějak podcenit.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Našla jsem ho ve srovnání tady https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/ a má skvělý hodnocení
Jak píší ostatní maminky, nejlepší je, když si zajdete přímo na prodejnu a podíváte se, co jaký kočárek umí. Takhle jsem to řešila já. Původně jsem měla vybraný kočárek od bugaboo, ale v raálu mi to přišlo jako sekačka na trávu, protože korba byla strašně nízko. Prodavačka mi potom ukázala kočárek od emmaljungy a já jsem v tu ránu měla vybráno
Žofinka, 30. 6. 2017, 17.29
je to individuální, co od kočárku chcete, já třeba chtěla, aby byl barevný, nechtěla jsem pohřební černou .-)
Fuga, 19. 4. 2017, 8.31
záleží na vašich preferencích, já chtěla trojkombinaci, a aby šel do terénu
Hlavně vy sama musíte vědět co od kočárku čekáte, co požadujete, kde budete jezdit atd. Já jsme třeba věděla dopředu, že budu jezdit s balíkama na poštu, takže můj požadavek byl hlavně to aby měl klasický veliký drátěný koš, jak říká manžel aby to uvezlo i basu piva, takže i vysoké aby tam bylo hodně místa. Velká kola a hlavně bez aretace, to pro mě byl požadavek taky veliký. Apod. je toho hodně, každý má jiné požadavky a každému vyhovuje něco jiného