Ekzém, kojení a mléko
Vložil(a): editak,5. 2. 2018 15.31
Maminky, dnes jsme byli na kontrole u pediatra a uviděl ekzematické fleky miminka na bříšku, rukách... a hned, že musím vyloučit ze stravy mléko. Říkám, že mléko nepiju, jen si dávám jogurty, tvaroh, aby se mi dělalo mléko na kojení... a on že to je mýtus, že to rozhodně nemusím... ha.. já myslela, že mléčné produkty by se při kojení měly jíst... myslíte také že ne? nebo že vyloučení mléčných produktů ze stravy nebude mít na tvorbu mléka vliv?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 8. 2. 2018, 10.30
tak hlavně opravdu dopln vápník odjinud, jinak Tě vysaje
Fuga, 7. 2. 2018, 17.01
na tvorbu ne, ale jak píšeš, bude potřeba doplnit látky odjinud
Mygara, 6. 2. 2018, 16.14
tak na tvorbu to vliv mít nebude, ale zase se ochudíte o probiotika a minerály a vitamíny
L.janicka.l, 6. 2. 2018, 13.50
Urcite ho nepotrebujes, pridej si zeleninu a ovoce. Pokud se bojis kvuli vapniku, tak se daji vzit vitaminky
Malá měla jeden čas také ekzém a nemohu říct, že by vysazení mléčných výrobků pomohlo. Bílá mouka a sladkosti mohou mít také vliv. Já mám takový pocit, že v období, kdy jsem měla mléčné produkty vysazené, malá hůř přibírala, ale to mi došlo až s postupem času. Už bych nic takového neudělala, myslím že při kojení to není ideální.
petrao, 5. 2. 2018, 23.22
Mléko zahleňuje a opravdu muže způsobovat ekzém. A pokud se bojíte o mléko tak si dejte homeopatika na tvorbu mléka