Jak odbourat noční kojení?

zobrazeno3774×

Vložil(a): anett,21. 10. 2016 9.21

Hezké ráno maminky, Prosím o radu, jak odbourat noční kojení? Dcera vstává jak se jí zlíbí. Někdy ve 2 někdy o půlnoci a někdy ve 4. Stále ji kojím. Jak ale odbourat to noční kojení? Ne odsuzujte mě prosím. Kojit chci nadále. Navíc mi ani příkrmy a ovocné přesnídávky moc nechce jíst Někde jsem četla že to s tím kojením souvisí, že dítě spoléhá na to, že dostane mlíčko. Jak prosím začít? Děkuji za rady.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara

Mygara, 11. 8. 2017, 12.41

zkusit jí více napucnout večer, jinak mě nenapadá jak kojení neodbourat úplně

Peta Johansson, 13. 3. 2017, 21.15

Doporučuji dávat večer kaši 250ml do lahvicky. Usne při ní a bude mít plné bříško až do rána. Osvědčily se mi mléčné kaše, lépe mu chutnají než bez mléka.

anett, 14. 3. 2017, 9.57

Děkuji za radu, už nekojím měsíc a půl a s těmi kašemi jsem to zkoušela no a ty kaše byly jedno velké trápení. Zkoušela jsem všemožné různé jak značky tak příchuťe atd. A kaši mi nesnědla. Ochutnala víc nic. Co jiného se dá dát místo kaše? večer mi vypije 2 lahvičky mléka, o půl 3 další a ráno jak se vzbudí (kolem 8 a 9), tak další ale tu jak kdy nebo nic a dá si později.

Peta Johansson, 14. 3. 2017, 13.55

A dávala jste ji mléčnou kaši do lahvicky? Dokud jsem jrmika z misky, taky ti bylo fiasko. Pokud není na sladké, zkusut vyribut domácí s masem a zeleninou..prostě teplé, tučné s bilkovinami, aby neměl za chvíli hlad..

Fuga

Fuga, 16. 1. 2017, 18.10

my noční kojení odbourali až tak, že jsem přestala kojit. Malý mě používal místo dudlíku, takže v tomto neporadím

darzanka, 21. 10. 2016, 19.35

Devět měsíců je ještě strašně málo na odbourání nočního kojení. Dcera 1 rok se mi ještě donedávna budila třeba pětkrát za noc, většinou kvůli zoubkům. Hodně pomohlo, když začala spát s námi a pořád se to zlepšuje, už se budí většinou jen jednou, dvakrát a brát jí to zatím nechci. My zatím omezili kojení přes den, od té doby mi taky konečně začala trošku lépe jíst:)

AllaŠvecová, 21. 10. 2016, 15.56

Nevim kolik je male,ale do roka to nevadi-hold nema chuť. Ja kojim 14m cacorku pořád a dost

dasza, 21. 10. 2016, 15.08

Nevim kolik ji je..ja kojila a holka do te doby nic nesnedla..na prsu byla furt ve dne v noci..ja sem sobec a jak me to prestalo bavit..tak sem prso sebrala..a po 3dnech poznala ze hlad je svina a zacla jist a ji doted;)

Adrianita, 21. 10. 2016, 14.30

Pokud je stále plně kojená, nevadí, že toho moc nesní, jednou ji chutnat začne. To noční kojení není jen o hladu, ale spíš o zvyku, taky chce vaši blízkost.. Kojila jsem takhle plně dceru do 18 měsíců, pak jsem to utla tak, že prostě nedostala. Asi 2 noci se snažila a trochu plakala, ale já byla pořád s ní a utěšovala. Od doby, co se nekojí v noci, spí celou noc. Teď už jí byly 2 roky a pořád je kojena, ale většinou jen ráno, jak si vzpomene.

Zdeňka S., 21. 10. 2016, 13.44

Tak to máme úplně stejně, dcera nechce moc jíst 3-5 lžiček a konec ,ale mlíko co chvíli Starší to dělala taky tak ,ale popravdě vůbec mi to nevadí, užívám si to i v noci

vendy.z, 21. 10. 2016, 12.40

A ještě: dceru jsem odnaučovala od nočního buzení při UM, synka při kojení. Obojí bylo stejné.

vendy.z, 21. 10. 2016, 12.38

U obou to bylo stejné (dcerku v 11 měsících, syna asi 12 měsících), nedávat mlíko, jen vodu, pohladit, uklidnit, nebrat z postýlky. Asi za tři - čtyři dny už spali celou noc.

Katka

Katka, 21. 10. 2016, 12.56

Ano, často je to u větších dětí už jen zlozvyk, nikoliv hlad.

anett, 21. 10. 2016, 13.03

Děkuji

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 21. 10. 2016, 14.31

U nás by nebrat z postýlky nešlo, když spí se mnou

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů