Jak postupne odstavit a dat um?
Vložil(a): Sooňaa,13. 10. 2016 9.38
Mala bude mit.11m a chtela bych ji postupne odstavit... Kojim rano a vecer,jenze vecer u prsa casto usina... poradite jak jste to udelaly vy a jake um vam vyhovovalo?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 14. 8. 2017, 17.03
tak vynechejte to večerní kojení
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 21.16
Syn se odstavil sám v 12měs., usíná teď s mléčnou kaší krásně.
Fuga, 12. 1. 2017, 15.07
staršího jsem odstavila v 21 měsících a byl doma asi týden řev a musel k němu vstávat manžel, aby se na mě nesápal. U něj pomohlo chování. Mladšího jsem odstavila ve 13 měsících a ten to vzal v pohodě, nedostal a nechybělo mu to. Jinak dětem většinou jede Sunar
Zuzka Čtvrtečková, 16. 10. 2016, 22.46
Večer jsem začala dávat kaši a přes den UM a nebyl problém
Moje druha dcera je hubeňour. V roce mela 8kg, ted ve 20m ma 9,5kg. Je to asi 14dni, co si sama přestala vecer říkat o (moje) mliko. Ono uz teda asi nic moc neteklo, ale rikala jsem si, kdyz je taková zizalka a jeste chce (rano a vecer), proč ne. Nijak me to neomezovalo. UM jsem zkoušela asi 5x, ruzne druhy, v průběhu casu, ze by treba trochu přibrala, ale ANI NAHODOU. Proste nechce. Plivala a šklebila se. Normálně jí, apetit ma slušnej a je hodně akční. UM není potreba, pokud není miminko malé bez jídla a samozrejme pokud neni kojené. Jakmile začne jist dite samo a zajistíte pestrost stravy, mliko neni potreba. Je v tom hodne reklama. Jinak s tím "odstavenim"... Pokud by byla malá nešťastná a chtela od Vas a Vas to nejak extra moc neobtezovalo, dopřejte ji jeste mlicko. Me by bylo nepříjemné, kdyby se mi pres den sapala po vystrihu a křičela mliko mliko , ale kdyz je to v posteli pred spaním a po probuzení, je to vaše chvíle, blízkost. Ona sama přestane. Treba bude par dni uspavat tatínek a pak si uz ani nevzpomene. Deti se odstaví samy, az k tomu dozrají...
louskacek2, 14. 10. 2016, 10.00
Já jsem odstavovat zkoušela ale syn proste um nechce vypije s odporem 40 ml....a tak jsem se rozhodla ze budeme v kojení pokračovat cca do roka a půl a pak to zkusíme znovu a nebo už rovnou bez um protoze jogurty a jiného mléčného výrobky ji krásne. A třeba Budem kojit i dele čas ukáže
Petra Schoberová, 14. 10. 2016, 8.39
Jestli chcete nebo nechcete kojit je jen na vás já třeba nekojila vubec .. a když vám dcerka pije pěkně z učícího hrnečku, zkoušela jste jí do toho dávat mlíčko? zkuste jí to dát večer místo prsa a rano také a uvídíte jestli má hrneček ráda třeba se jí to zalíbí kamaradka řeší stejnou vec akorat jeji maly nechce flasku zadnou
Petra Schoberová, 14. 10. 2016, 15.15
taky tak ted mame :D zkoušíme malemu nove tak uvidíme zkuste snad to dobre dopadne