Jakýkoliv je rozdíl v UM? BEBA O.C. -HIPP-HŐLLE
Vložil(a): Terez Hlavínová,3. 12. 2018 14.28
Kojím pouze částečně, ať dělám co dělám, mléka prostě není dostatek a tak musím podávat (ač nerada) mléko umělé. Ale chci pro něj co nejlepší ... Davídkovi jsou za 14 dní 2 měsíce a zatím dáváme BEBU, Optipro Comfort. Kamarádka mi doporučila HIPP. Že prý je zdravější, BIO ... Když jsem se ale dívala na složení, již zmíněná BEBA a HIPP má složení Hodně podobné... Jasně, Beba není BIO, je i nepatrně dražší. A co dál?? Kromě HIPPu mi doporučila i Hőlle. A zase, složení mi přijde hodně podobné, ne-li stejné. Vyznáte se v tom, Prosím, někdo?? Předem dekuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Fuga, 16. 12. 2018, 15.04
ty jo, holle ani neznám
Žofinka, 4. 12. 2018, 10.10
Holle ani nevím, že existuje
Mygara, 4. 12. 2018, 6.51
Je to opravdu prašť jak uchoď
L.janicka.l, 3. 12. 2018, 23.14
V techto mlekach se nevyznam, jen doporucuju kojit kojit a kojit ono se to rozjede, ja o mleko skoro prisla, malemu nestacilo porad rval hlady, taky sem dokrmovala. Jenze se nechtel mlicka vzdat tak tahal, a ted je mu pres 2 roky a ja nevim co s mlikem delat. Jinak nekdy je mleka dost, ale dite muzou trapit zuby, brisko
patricia077, 4. 12. 2018, 13.18
Pořád kojíš?
L.janicka.l, 4. 12. 2018, 13.27
Porad a jak, a kdyz zrovna neni pri chuti, tak me pekne boli. On hlavne bez neusne. Ted si rikam, ze az nebude chtit budu muset pro nejake prasky na zastaveni, taky sem si rikala, ze bych ho mohla dat tam kde je treba, ale tam berou snad jen do roka od porodu
patricia077, 4. 12. 2018, 13.35
No páni tak to jsi kabrňák hele to už bych asi nedala, jj taky jsem brala u dcery ta nechtěla docela brzo tak jsem brala homeopatika na zastavení laktace, syn by si asi dal doteď ale ...