Kdy a jak jste naučili miminko pít z lahvičky?
Vložil(a): Fany, 21. 4. 2015 20.58
Kdy a jak jste naučili vaše miminko pít z lahvičky? Syn má 6 měsíců a kousek. Ještě kojím, ale teta s babičkou mi pořád tvrdí, že už mu mám dávat čajíčky a umělé mléko. Zkoušela jsem to, jenže on z lahvičky pít nechce.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 11. 1. 2018, 19.13
proč mu dávat UM, když ho kojíte? to je blbina a vůbec se mu nedivím, že z lahvičky nechce
Mygara, 18. 8. 2017, 17.00
u nás se lahvička také nekonala a pil rovnou z pítka
Peta Johansson, 13. 3. 2017, 20.40
Zkuste značku MAM, z Aventu mi taky nepil. A na mléko velikost otvoru 2 (s x by se vám davil, ta je na kaše)
k.o.r.i.n.e.k, 28. 11. 2016, 21.45
Syn z lahvičky nechtěl pít. Vzal na milost až v roce lahvičku s brčkem od Tescomy Jinak se občas napil ze skleničky ode mě
Fuga, 22. 11. 2016, 9.21
první syn pil z lahvičky normálně bez učení hned a nevadilo mu střídat prso a lahvičku. ten mladší se to nenaučil nikdy a pil rovnou z pítka, to mu kupodivu šlo
teta s babickou jsou ze stare skoly...pokud kojite neni potreba jeste cpat miminku lahev...a na co UM? Jestli mu staci vase mlicko, zacnete potom rovnou s prikrmem....prvni syn byl nekojeny, ale druhy syn byl plne kojen do 8m a i s prikrmy porad chtel nakojit...takze denni kojeni se zastavilo az nekdy po roce...ted je mu 19 a ji temer vse, pije z hrnecku a pitka...hlavne pokud lahvicky odmita - proc ho nutit? Chce pit vase mlicko, protoze pritom citi vas a v tu chvili je to pro nej maximalni pocit bezpeci..ne nejaky studeny dudlik z lahve.
Kristy Sim, 26. 11. 2015, 17.43
Vím, že je těžké odolávat nátlaku tet a babiček, ale řiďte se hlavně svým pocitem. Má dcera 22m nepila ještě nikdy z lahvičky. Umělé mléko jsem nedávala teda, kojím stále a čaj jsem ji dávala už v půl roce z hrníčku. Později samozřejmě přišly na řadu pítka a teď střídáme a velmi oblíbená je "sportovní lahev". Nehledě na to, že jestli máte v plánu ještě kojit, tak z lahve dítě pije uplně. Nevím, jak v půl roce, ale dříve se určitě nedoporučuje dávat lahvičku, aby si dítě nezvyklo na lahvičku a pak se mu špatně pilo z prasa. Sice se říká, že nektěré lahvičky sání z prsa nenaruší, ale kdoví..
Zuzka Čtvrtečková, 16. 11. 2015, 22.12
UM jsme nikdy nedávali, jen ve velkých vedrech dostával cucnout vody.