Krvácení v 6týdnu +2
Vložil(a): BuckovaMagda,25. 12. 2015 14.54
Ahoj maminky, jsem v 6 týdnu + 2 těhotenství. Včera jsem začala krvácet, dens jsme jeli do nemocnice na kontrolu. Po odběru krve my zjistili HCG 6000 ale prý prázdný gestační váček. Nemáte některá z vás podobnou zkušenost? Jsem z toho dost špatná. Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 16. 1. 2018, 20.20
v takto ranné fázi je to možné, ale bohužel to nevidím moc růžově
Fuga, 29. 11. 2016, 17.58
zkuste ještě vydržet, čas ukáže
Pokud krvácení je slabé, určitě není nic ztracené, ale zároveň bych počítala i s tou horší variantou, držím palce ať to tak není...ovšem pokud nic, je to bolestivé období, ovšem v poslední době hodně běžné (sama jsem si tím prošla,akorát u mě krvácení bylo silné, srdeční akce žádná a tudíž mi bylo jasné od začátku, že to nevyšlo) ...jak je tu již zmíněno, nevěšet hlavu, určitě příště bude vše v pořádku...dle mého pohledu je to opravdu častá zkušenost s tímhle. Hodně sil.
Hcg 6tis je dost..ale kdyz se nic nevidi.nemusi to nic unamenat.kazdek otehotni jindy.a ma dlouhe cykly.takze samozrejme je potreba jit na kontrolu a tam se nejspia rouhodne.pac ty 3dny jsou dlouha doba...nicmene i kdyb nahodou nic.neveset hlavu.stava se to kazde troufam si rict treti zene a ua chvili se to podari znov,,drzte se
Katka, 25. 12. 2015, 19.40
No a co vám řekli v té nemocnici? Jste v 7 tt, to už by měla být vidět srdeční akce. Nevím jaká hodnota HCG je nebo není v pořádku, ale prázdný gestační váček je podle mě špatná zpráva. Já mám dost podobnou zkušenost v 6+6tt a dobře to nedopadlo. Chtělo by to za několik dní znovu zopakovat utz, jaké je vývoj.
BuckovaMagda, 25. 12. 2015, 22.49
Pan doktor rekl, ze mam prijit na kontrolu v nedeli.Pry uvidime podle HCG jestli se zvýší a nebo naopak, také rekl, ze podle te výše HCG 6000 by uz mel neco videt.Byl si dost nejisty, nějaký mladý doktor, tak vazne nevime.