Železo, zácpa
Vložil(a): Mišullik, 25. 1. 2020 17.13
Jdu si pro radu. Jsem nyní v druhem trimestru a doktor mi zjistil, ze mám málo železa. Tak sonduji po internetu a zároveň i rady. Já totiž po železe mám zácpu, brala jsem tyden a hruza,musela jsem vysadit. Kamarádka mi tvrdí, že ji toto železo ( Globifer forte )nedělá. Akorát jsem už opatrná, než zase něco koupím. Máte někdo zkušenosti? Nebo jak jste řešili nedostatek železa v těhotenství vy?? Dík
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Fuga, 1. 3. 2020, 18.42
Nikdo zkrátka má po železe zácpu a někdo průjem
NiFee, 27. 1. 2020, 8.29
ja som mala tiež globifer, anemala som problem.
Ketris, 26. 1. 2020, 15.21
Zkus brat to zelezo, ale ber i probiotika a do jogurtu si davej lnene seminko.. pak by tohle nemelo byt vubec
Janako, 25. 1. 2020, 21.38
Já už jsem vyzkoušela hodně druhů železa a nějaké mi sedly, z jiných mě pobolivalo břicho.Z čeho jsem byla v těhotenství v pohodě,byl právě Globifer forte a beru ho i teď při kojení. Ale něco to stojí a není to hrazeno pojišťovnou.
patricia077, 25. 1. 2020, 21.15
Prostě jsem brala železo v těhotenství i po porodu kvůli ztrátě krve a holt jsem se stravovala tak abych zácpu pokud možno snížila plus vlažná voda po ránu atd
L.janicka.l, 25. 1. 2020, 21.02
Me teda prisel recept na zelezo z porodnice, asi tyden po porodu. Prasky jsem vyzvedla a po uziti jsem celou noc prosedela na zachode s kyblem v kline, takze jsem je prestala brat, takze na kazdeho asi pusobi jinak
patricia077, 25. 1. 2020, 21.16
Taky jsem si z porodnice odnášela další recept na železo jinak jsem ho měla s sebou i v porodnici musela jsem ho dlabat furt