Železo, zácpa
Vložil(a): Mišullik,25. 1. 2020 17.13
Jdu si pro radu. Jsem nyní v druhem trimestru a doktor mi zjistil, ze mám málo železa. Tak sonduji po internetu a zároveň i rady. Já totiž po železe mám zácpu, brala jsem tyden a hruza,musela jsem vysadit. Kamarádka mi tvrdí, že ji toto železo ( Globifer forte )nedělá. Akorát jsem už opatrná, než zase něco koupím. Máte někdo zkušenosti? Nebo jak jste řešili nedostatek železa v těhotenství vy?? Dík
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Fuga, 1. 3. 2020, 19.42
Nikdo zkrátka má po železe zácpu a někdo průjem
Moc dík holky za názory a radu. Jak píšete,červené maso jim, strava pestrá, ale asi to na moje pokryti a prcka nestačí. Jsem u utahaná Koukala jsem o na jiných portálech a vychvaluji ten Globifer forte, tak jsem to nastudovala https://globifer.cz/ a jdu zkusit:)) snad to nebudou vyhozené penize.
NiFee, 27. 1. 2020, 9.29
ja som mala tiež globifer, anemala som problem.
Ketris, 26. 1. 2020, 16.21
Zkus brat to zelezo, ale ber i probiotika a do jogurtu si davej lnene seminko.. pak by tohle nemelo byt vubec
Janako, 25. 1. 2020, 22.38
Já už jsem vyzkoušela hodně druhů železa a nějaké mi sedly, z jiných mě pobolivalo břicho.Z čeho jsem byla v těhotenství v pohodě,byl právě Globifer forte a beru ho i teď při kojení. Ale něco to stojí a není to hrazeno pojišťovnou.
patricia077, 25. 1. 2020, 22.15
Prostě jsem brala železo v těhotenství i po porodu kvůli ztrátě krve a holt jsem se stravovala tak abych zácpu pokud možno snížila plus vlažná voda po ránu atd