Vyzva-nejlepsi recept
Vložil(a): Romanka40,26. 4. 2020 12.25
Pojďte se pochlubit, jak zužitkováváte zbytky z předchozího dne. U nás dnes z bramborové kaše šulánky s povidlama ? Manžel si chrochtal. Recept: bramborová kaše, vajíčko, hladká mouka, osmažit na oleji :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
esternovakova1970, 30. 1. 2022, 23.36
To je hned, vím moc dobře o čem to mluvíš. A moje babička mi ještě vyprávěla, že se jí stala stejná věc s cukrem na Vánoce s kaprem. Tam už nezachráníš nic. Prý měli poprvé po 45 letech s manželem kvůli ní na Vánoce kuřecí řízek. Prostě zkazila Vánoce. A to nádobí mám z https://www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi
ivetkaprochazkova, 30. 1. 2022, 23.35
Hele, tak úplně to samé se mi už stalo taky. Polévku jsem ocukrovala. No to bylo něco. Naštěstí jsem si to uvědomila ještě při malém množství. Kdybych tam vysypala 15g, tak by se manžela si trošku divil při nedělním obědu. Mohu dotaz? Jaké používáte nádobí?
esternovakova1970, 30. 1. 2022, 23.33
To se stane i zkušeným kuchařkám hele. Prostě občas nemáme svůj den. Já zase po 3 hodinách pečení kynutých buchet buchty osolila místo osladila. No to bylo peklo na střeše. 3 hodiny práce v čudu a ještě nebyly dobrý. Ani nevíš, jak jsem se tehdy nazlobila sama na sebe.
ivetkaprochazkova, 28. 1. 2022, 15.58
Holky, vedete si moc dobře, to vám teda závidím. Já jsem na to vaření hrozně nešikovná. Rozhodla jsem se, že si udělám třeba bramboráky s majoránkou, česnekem a hladkou moukou a celé se mi to udělalo hrozně moc hrubé. Připadalo mi, jako kdybych jedla bramborové knedlíky, ne jemné těsto.
WeruskaSK, 22. 2. 2021, 14.39
zbytky z peceneho kurata som oprazila na cibulke a pridala zemiaky uvarene, premiesala a pridala este cinsku zeleninovu zmes uvarenu, vzniklo nieco ako rizoto ale zemiakove, mnam, kysle uhorky / calamada / kysla kapusta ako priloha
L.janicka.l, 2. 5. 2020, 23.29
Varim bez zbytku, obcas teda zbyde ta kase a tu delame podobne akorat testo vyvalime na slabou placicku a tu osmazime,
k.o.r.i.n.e.k, 30. 4. 2020, 13.35
Fajn je třeba z nálevu z ciziny udělat sníh a pak třeba indianky z toho sněhu
Eliška Kozlova, 26. 4. 2020, 22.43
Jee tak to se dnes vyloženě hodí, včera jsme měli kuře s rýží a dnes z toho rizoto jinak chleba ve vajicku, bramborové placky, když zbudou luštěniny tak polévka. Když ztvrdne babovka, muffiny tak rozmixuju na drobky smicham s máslem a udělám takový jako korpus jako se dělá ze sušenek. Zkrátka ledas co, vyhazovat jídlo se mi bytostně příčí, když už tak dovezu rodičům pro slepice, ale to je málokdy. Naše rodiny odedávna patřily k méně majetnym, takže mám spořivost v krvi.
patricia077, 27. 4. 2020, 20.34
U nás taky ne