Odmítla jste některá test na těhotenskou cukrovku?
Vložil(a): Jarka mmm,24. 11. 2016 9.05
...?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Taky si myslím, že k tomu není důvod. Já si ho nechala udělat. Hlavně z toho důvodu, že k cukrovce máme v rodině předpoklady, takže jsem chtěla vědět na čem jsem. Jen tak mimochodem, když už jsme u té cukrovky, tak jsem nedávno narazila na dost zajímavý článek, který je jí právě věnovaný: https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/
Mygara, 14. 4. 2017, 18.55
neodmítla, nebyl důvod
Izabella16, 27. 1. 2017, 15.58
Nee... bylo to nepříjemné, ale žádné drama to nebylo Neboj se toho Má to smysl...
já mám fakt strach z injekcí a hlavně z braní krve, protože to trvá douho. A navíc tady u té cukrovky se vezme krev, pak se musí pít, pak čekat cca 2 hod.... nejíst nepít nic jinýho, pak se bere zase krev... už jen ten pocit a je mi blbě. Já když musím na krev nalačno, stejně si dám ráno hořký kafe, který zbožňuju a sebou beru coca-colu. Cukr mi pomůže, když se potom napiju. A před si dám aspoň panáčka coly
Lusesita25, 29. 11. 2016, 8.57
Nevim proc odmitat, cekala jsem to horsi nez to bylo. Proste naber, vypiti sladky limosky, zas naber, no a nakonec posledni naber a odchazela jsem.
Lusesita25, 29. 11. 2016, 10.24
Tak kazda jsme jina, me to treba nevadilo, rakze taky nevidim divid proc odmitat u druheho.
Zuzka Čtvrtečková, 25. 11. 2016, 11.10
Neviděla jsem důvod proč odmítnout, i když teda nesnáším cokoli slazeného natož přeslazený čaj