Kdy k logopedovi?
Vložil(a): Estrela113,18. 11. 2014 21.06
Kdy jste šli s dětma poprvé k logopedovi? A čekali jste na doporučení učitelek ze školky nebo dětského lékaře? Syn bude mít 3,5 roku. Mluví velice pěkně, plynně, má širokou slovní zásobu, ovšem neumí říkat písmeno "ř" a drobné problémy má s písmenem "L". A tak přemýšlím, zda ho ještě nechat tak nebo se již o logopeda zajímat. Jak jste to řešili vy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 3. 1. 2018, 20.14
l by měl umět ve 4 letech a ř v 5ti letech, a stejně potřebujete doporučení od pediatra
Mygara, 26. 7. 2017, 13.50
ještě je čas a jinak potřebujete doporučení od pediatra, pokud si to nechcete platit ze svého
k.o.r.i.n.e.k, 5. 12. 2016, 19.03
Na písmeno ř má čas, já ho uměla až ve škole a to jsem ho měla v příjmení
Fuga, 18. 11. 2016, 14.11
ř se tvoří v 5 letech a l ve 4, takže je ještě čas
Chodím s dcerou na doporučení ze školky, od 4 let. Měla jakoby svoji řeč, hrozně komolila slova, já a babičky jsme ji rozuměli ale jiní lidé už moc ne. Byly jsme tam třikrát zatím, a je vidět rapidní zlepšení ale nevím, jestli díky logopedii nebo jestl se rozmluvila ge školce mezi dětmi, v což jsem doufala.
Estrela113, 25. 9. 2015, 10.01
Děkuji, syn měl teď 4 roky a "ř" mu dělá stále problém, ale čekáme, cvičíme, uvidíme. Je to jen jedno písmeno, tak to by neměla být taková práce
Lenka B.-763, 22. 12. 2014, 19.47
Malá má 3,5 a neumí R a Ř.Zatim to neřeším.Chodí do školky,kde je přímo paní učitelka logopedka.Řekla ale že zatim je na tato písmenka čas.Doufám,že jí naskočí sama tak jako to bylo u staršího syna