opět svatba .)
Vložil(a):patricia077,10. 4. 2017 12.01
Tak jsem byla minulý týden konečně v salonu domluvit se na dnešní rychlozkoušce šatů, jelikož děti mám opět nachlazené..tak za prvé jsem byla v šoku, že už je většina šatů zamluvena a za druhé paní mi furt říkala, honem už nemáte čas, nečekejte zařiďte tohle a tohle a já teď po stěhování a všem možným fakt nemám čas plánovat předem, máme rok termín a místo, které budu možná měnit, kdyby bylo po mém plánuji týden předem :-(...jak dlouho předem jste zařizovaly svatbu? A bylo něco, co jste neřešily vůbec, např. oznámení nebo ...:-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Já jsem chystala svatbu půl roku. Co mi trvalo nejdéle, tak bylo vybrat šaty, žádné nebyly pro mě to wow, které bych chtěla mít na svatbě. Pak jsme s kamarádkou objevily https://www.saty-svatebni.cz/ a tam jsem vybrala.
Žofinka, 11. 8. 2017, 17.25
já ji plánovala asi 3 měsíce a vše vyšlo .-)
Pavlína Javurková, 16. 5. 2017, 21.41
Ahoj Já měla podobný problém. Všechno předem zamluvené, ale když mělo přijít na organizaci neměla jsme vůbec čas ani kapacitu něco řešit. Takže jsme to vyřešila cestou peněz a zaplatila si svatební koordinátorku http://luciehola.cz/ která to v podstatě vyřešila všechno za mě a ani jsem na tom významně neprodělala protože ušetřila na hromadě drobností co by mě jinak nenapadly.
patricia077, 26. 4. 2017, 12.46
no já jedině rok termín a ted nevím co dřív vše je už full
Lenourecek, 12. 4. 2017, 6.03
Známá začala plánovat a organizovat a měla na to necelé tři měsíce. Myslím, že se jim svatba povedla, byla podle jejich představ ?
patricia077, 13. 4. 2017, 11.24
no já teď řeším i změnu místa bohužel termín který máme je už docela plný a sehnat jinam oddávajícího
patricia077, 13. 4. 2017, 11.24
Ještě taky ne? No já bych se ani asi nevdala ale přijde mi to už trochu blázinec máme s dětmi jiná jména jiné adresy vše
patricia077, 13. 4. 2017, 23.54
Mne to ani nevadi ale komplikuje mi to některé situace navic spatruji momentalne vic vyhod v manželství nez mimo něj
patricia077, 14. 4. 2017, 11.27
hehe no ten mne nenapadl ale u nás třeba partner dělá u dráhy a oni neuznávají partnerky s dětmi jako manželky takže třeba nemám nárok na výhody jako je režika pak společné zdanění manželů hypo je na mě vše prostě horší než kdybychom byli manželé myslela jsem že budu mít výhody jako matka dětí bez manžela ale pokud mám partnera je to stejné jako kdyby to byl manžel takže pokud máte hypo atd je fakt lepší být manželé..
Ono fakt hrozně záleží na tom,co od toho čekáte. Cingrlatka,"vychytavky",serepeticky,kytky,ubytování v hotelu,hostina v restauraci,živá hudba nebo skromnější svatba,no stress,výzdoba a oznámení samovyrobou (to zabere několik večerů),hostina třeba formou rautu někde jinde (s obsluhou můžou pomoct například nějaké slečny,co studují na hotelovce,jako brigáda),obřad může být po obědě (tím odpadá spoustu starostí,doporučuju) a rovnou dort s kafem,zábava,raut atd. Ty rozdíly v celkové ceně,době nad tím strávené a stresu jsou astronomické. Hlavně si to udělejte podle své predstavy .
patricia077, 13. 4. 2017, 11.26
Právě už za zimních večerů jsme vymýšleli možnosti, zkusili napsat a obvolat pár catteringových firem i hotelových škol jak píšete ale cenově to vycházelo skoro stejně jako rozpočet ze zdejší restaurace navíc u nás na zahradě jsem to moc nechtěla i když po sobě uklidí, no pořád vymýšlíme možnosti a nejjednodušší je nebrat se vůbec
My měli jídlo z hotelovky za 8000 pro 50 lidí a bylo to fakt dobrý...a kupodivu z kvalitních surovin a ještě toho spoustu zbylo. Pití jsme kupovali sami. A hostinu jsme nakonec měli v kulturaku. Jako slavnostní to tím pádem moc nebylo,ale zase jsme se mohli vyradit,mít tam pejsky,měli jsme tam lednice,kuchyň,vycep,na podiu se usidlil dj...na nějakou okazalost si nepotrpime. Jako je jednodušší se nebrat no . Proto to někdo řeší jen opravdu jednoduchouckou svatbou,kvůli papíru. Někdo to zase hroti rok,upne se na to a pak je ten jeden den hrozně rychle pryč,třeba 150 tis.v luftu aa najednou žádná náplň do volného času .
patricia077, 13. 4. 2017, 11.37
asi bych taky udělala jen něco kvůli papíru jenže když už tak už to si mohu za litr nechat změnit jméno a je to že