Setrvat v nešťastném manželství je ta nejlepší věc, kterou můžete udělat, tvrdí studie
Vložil(a): vendy.z,14. 2. 2017 8.46
Zajímavý článek - Studie dokázala, že je lepší v manželství vydržet i nějaké ty neshody, než se hned rozvádět. Také mi přijde, že často se lidi rozvádí a přitom nic neudělají pro to, aby to bylo lepší....Na vztahu se prostě musí pracovat a když přijde první dítě, je to o hodně těžší... Co vy na to? přečtěte si zde: https://www.zena.cz/vztahy/setrvat-v-nestastnem-manzelstvi-je-ta-nejlepsi-vec-kterou-mu/r~b7b3a3b6eebd11e68af8002590604f2e/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-2&redirected=1487058110
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 25. 9. 2022, 8.56
Setrvat v nešťastném manželství je to nejhorší, co můžete udělat. Pak trpí oba dva i děti. Lepší, když jdou manželé od sebe a každý je šťastný, pak jsou spokojené i děti. Manžel chtěl taky pořád něco zachraňovat, ale já jsem se nemohla přenést přes jeho nevěru. Udělal to jednou, udělal by to znovu, i když tvrdil, že ne. Našla jsem si proto právníky zde https://www.cikr.cz/ , aby mi s rozvodem pomohli. Vůbec jsem nevěděla, jak se rozvod řeší a hlavně v tom stavu, ve kterém jsem byla, jsem nebyla schopná sama nic vymyslet...
Žofinka, 25. 11. 2017, 5.29
zajímavý článek, ale snad nebudu muset nikdy řešit toto dilema
martinazab, 3. 6. 2017, 16.09
Najprv treba problem nejako riesit. Rozvod je az posledne riesenie.
Přesně tak,lepší je hned se nerozvadet,a snažit se problém řešit. Ale musí chtít oba.Poprvé jsem se rozvedla kvůli gamblerstvi.Sliboval,že přestane, ale vždy do toho spadl znova,léčit se nechtěl, tak nezbylo nic jiného než rozvod.Podruhé se rozvadim kvůli krizi v manželství, chtěla jsem to udržet, řešit, nabízela jsem manželskou poradnu,odmítal ji,až řekl, že je konec.
Aliisha, 14. 2. 2017, 22.10
Tak hodně záleží na tom, jaký je ve vztahu problém. Pokud to neklape, tak to nemá cenu.