Nové dětské jesličky a školka na Střížkově - Praha 8/9
Vložil(a): katka.stran,18. 3. 2016 9.06
Dobrý den, letos na jaře otevřeme novou pobočku dětských jesliček a školky Chůvička Praha s.r.o. O Vaše dětičky se staráme již od roku 2005 a díky spokojeným rodičům nyní otevíráme novou pobočku na Praze 8/9 Střížkově. Zde jsou pro Vaše děti připraveny úplně nové prostory v bezbariérové novostavbě. V péči o Vaše děti klademe důraz na domácké prostředí i přístup. Otevíráme letos v květnu/červnu a přijímáme děti již od 6 měsíců. Dále můžete do naší školky dát i děti, které mají přes prázdniny zavřenou školku. Více informací na webu www.1materskécentrum.cz.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ketris, 29. 3. 2019, 0.04
At se dari
michaelanavrc, 14. 12. 2018, 16.39
Ja vyuzivam jestlicky v praze v trojske labuti
kamila.336, 18. 12. 2018, 13.19
Ty znam, koukala jsem ze maji i super krouzky pro deti, to je taky potreba.
Mygara, 2. 1. 2018, 15.50
tak někdy se to může opravdu hodit
Fuga, 2. 12. 2016, 21.32
od 6 měsíců, to jsou spíš jesle. Ale přeji hodně štěstí
Mám 7,5 měsíční a rozhodně bych ji nikomu cizímu nesvěřila. Fakt bych to nezvládla, a co teprve malá která je na mě teď doslova fixovaná-jen jdu na wc a pláče. Nikoho cizího nemůže ani vidět, jen nakoukne do kočárku sousedka a je zle. Navíc stále kojím. Co to asi udělá s malou křehkou dušičkou, chce se mi z toho brečet starší šla do školky ve skoro 4 letech a to nemusela, ale sama začala říkat že tam chce a taky je tam spokojená.
k.o.r.i.n.e.k, 11. 12. 2016, 15.02
J8 si to neumím představit ani ted v 19 měsích syna
Katka, 18. 3. 2016, 20.09
Že je to v Anglii běžné ještě neznamená, že je to dobré pro dítě. Jesle a školky vznikly pro dobro státu, aby šli rodiče brzo zpátky do práce a odváděli daně. Z takových jesličkových dětí pak akorát rostou citoví mrzáci.
Katka, 19. 3. 2016, 9.18
Psala jsem na tohle téma - mateřská a rodičovská v ČR a v zahraničí seminární práci, takže jsem v obraze. Bohužel kroky současné ministryně Marksové možná povedou ke zkrácení možnosti být s dětmi doma.
k.o.r.i.n.e.k, 11. 12. 2016, 15.03
Takt o není jenom v anglii, ale skoro všude u nás můžeme být rádi, jak to máme