Osamělé maminky
Vložil(a): katuš, 8. 8. 2015 18.22
Znáte to když si najdete partnera,odstěhujete se za ním,narodí se vám miminko ale nemáte si s kým popovídat,zajít na kávu a nebo trávit čas když je partner v práci??? moc se mi tato stránka líbí ale chybí mi v ní něco co by maminky spojovalo ještě více.Něco kde by si maminky mohli najít jiné maminky ve svém okolí a spřátelit se aby si nepřipadali tak osamocené v jiném kraji,městě,vesnici.Je hezké s někým vyjít na procházku,společné výlety a zkušenosti.Hned by nám bylo veseleji ať jsme kde jsme :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ketris, 28. 3. 2019, 23.03
Neni tu treba i nekdo z okoli Zlina?
Mygara, 5. 2. 2018, 14.42
třeba se to časem zlepší a na někoho vhodného narazíte
Žofinka, 5. 2. 2018, 11.20
to je úplně pravda, ale já mám štěstí, že se seznamuji celkem dobře, takže tento problém nemám
k.o.r.i.n.e.k, 9. 12. 2016, 22.46
V Teplicích jsem bydlela dřív, teď už bydlím v Klášterci nad Ohří, škoda ...
Fuga, 23. 11. 2016, 14.19
zkuste si najít nějakou kamarádku na pískovišti apod., společné zájmy spojují a člověk se tam i rozpovídá sám od sebe
Tamama, 18. 10. 2016, 0.50
Když byste byla z Prahy tak Vás pozvu k nám...rodinná atmosféra, spousta akci - a člověk občas zapomene že je na tý mateřský tak nějak sám..
Ketris, 28. 3. 2019, 23.03
To zni super
Znám to a ani jsme se nemuseli nikam stěhovat, stačilo otěhotnět... Měla jsem první dceru v čerstvých 23 letech a byla jsem v okolí kamarádek první... Zůstala mi jedna nejlepší kamarádka ze základky, byla za mnou i v porodnici, Natálka ji bere za tetu. Jinak s jednou která je teď těhotná se vídáme tak jednou za dva měsíce, jdem na kafčo. Jinak nemám nikoho, pár známých z hřiště, školky to jo, ale ne jinou kamarádku které bych mohla říct cokoliv, kromě těch dvou zmíněných. Zkoušela jsem najít kamarádku s podobně starými dětmi, nějaké maminky se mi ozvaly ale zase nejsou přímo od nás z města tak je to na dojíždění...
Janako, 30. 7. 2017, 22.51
A odkud jste?