Ježíšek
Vložil(a): AllaŠvecová,25. 9. 2016 13.33
Ahojky holky,za chvilku budou vanoce a ja zacinam přemýšlet nad dárky. Napište sem prosim své tipy a triky na dárky nejen pro děti. Jinak male bude rok a půl, takže me vubec nic nenapada
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 5. 11. 2017, 7.27
já se tady také ráda inspiruji .-)
Fuga, 9. 1. 2017, 6.09
my jsme nakonec koupili kuličkovou dráhu, hru Doubble pro staršího a mladšímu ročnímu hrací autíčko a pak takovou podložku, do které si může zastrkávat růžně tvarované válečky s výstupkem, takže to drží a dají se stavět i na sebe
AllaŠvecová, 29. 9. 2016, 10.51
Tak malou začalo zajímat lego duplo,takže ježíšek už začíná tušit. Pak nejspíš donese ještě kočárek-hlavní dárky. No a pak to bude drobotina. Diky moc holky
Zuzka Čtvrtečková, 28. 9. 2016, 1.59
Na první Vánoce a narozeniny (syn je má v lednu) jsme kupovali malý koberec a stan z Ikea. Pak klasika je lego Duplo...
za nás jsou super dřevěné kostky a lego duplo vyhraje si s tím dost. Celkově je úžasná značka např. https://www.bambule.cz/drevena-vkladacka , máme od nich asi 5 hraček ve dřevě a super, je dost drahá ale dá se sehnat v dobrých slevách a akcích, stačí pohlídat teď třeba byly dny Marriane, tak jsem tam nakoupila narozeniny i Vánoce
k.o.r.i.n.e.k, 26. 9. 2016, 22.16
Ten jsem měla v práci a děti to bavilo