Poprvé v nové školce - ve VČELIČKÁCH ??
Vložil(a): Alexandra,4. 9. 2017 9.11
Dcerka dneska šla poprvé do nové školky - do předškoláků. Do VČELIČEK. ? Symbolika. Na nástěnce nás přivítaly tyto dvě básničky, spousta smíchu z třídy a sympatická učitelka. Tak snad bude všechno v pohodě. ? A jak u vás?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kamila Pecharová, 4. 9. 2017, 23.33
Že oni se na vás po shlédnutí webu připravili a přejmenovali kvůli vám i třídu ;-P ať se jí tam líbí!
Aliisha, 4. 9. 2017, 22.59
Nás školka teprve čeká. Asi to obrečím
Eliška Kozlova, 4. 9. 2017, 22.29
Dcerka uz se moc těšila, chodí od 2,5; ale teď měli nastoupit i její kamarádi z obce, takže byla nadšená, ze uz všechno zná a mohla jim vše ukázat
patricia077, 5. 9. 2017, 11.31
Dcera včera přišla taky nadšená, má stejný znak, stejné místo i učitelky, jen jí přibylo 10 nových spolužáků a staří velcí kamarádi odešli..ale vedle v šatně má místo naše sousedka, kterou tam přeložili, takže do večera holky lítaly u nás u nich uf ..a přinesla si ze školky plnou tašku letáků, lego duplo, ale ty letáky mne pobavily..například na vši
Eliška Kozlova, 5. 9. 2017, 12.10
Nas zase ve škole upozorňovali, ze máme pravidelně prohlížet dětem vlasy Vši jsou bohužel dost rozšířené. A těch dárků co dostal ve škole. Dcerka ze školky teda nic, dostaneme skolkovnicek a info az na třídní schůzce tj.ve čtvrtek
patricia077, 5. 9. 2017, 12.54
tak to my ani žádnou info schůzku nemáme byla jen vloni když šla prvně
Fuga, 4. 9. 2017, 17.57
u nás to proběhlo vše v pohodě, syn dokonce říkal, že by zrušil prázdniny .-)
patricia077, 5. 9. 2017, 11.32
haha však jo jsou zbytečné..mne teda mrzí, že je léto pryč, jen začala škola, mlha zima žádné slunko, propad o desítky stupňů a to já nemusím
Katka, 4. 9. 2017, 16.09
Co je špatného na mračení? Nikdo není pořád veselý a neměl by se za to stydět ;o) Syn nám hrál cestou do 1. třídy pěkně na nervy, utíkal a táhl aktovku po zemi, 6 let volnosti si vybralo svou daň ;o) Zpátky už to bylo dobré, dostali dárečky, na to on slyší