Přípravka do školy

zobrazeno1579×

Vložil(a): Kama,23. 2. 2016 11.31

Ahoj maminky,jaký máte názor na přípravku do školy?Je to podle vás zbytečné,nebo naopak užitečné?U nás to sice není,ale zajímá mě názor ostatních.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

koliaska105, 31. 3. 2020, 8.02

Tyjo, nevěděla jsem, že něco takového existuje. Myslím si ale, že to určitě není špatný nápad. Je ale pravda, že my teď řešíme doma něco podobného. Jen se jedná o přípravný kurz na přijímačky na střední. Syn má totiž z přijímaček strach, tak jsem mu ho zařídila. Konkrétně se jedná o tento: https://www.to-das.cz/

Mygara

Mygara, 5. 1. 2018, 15.02

pokud je to místo školky, tak si myslím, že je to super

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 17.23

Přípravka je pro děti s odkladem nebo s problémy, já budu syna připravovat doma

Fuga

Fuga, 1. 12. 2016, 15.11

my se na ni chystáme, alespoň budeme znát požadavky, co musí umět

Iris, 16. 5. 2016, 15.24

Příprava doma je užitečná, už jenom pro to, že si dítě zvykne na režim, že si na cca pul hoďky musí sednout a vyplnit pár stran z časopisu. Školka jde rovněž důležitá, rozvinou dítě i v jiném směru, který třeba neumím ( básničky, hudebka) nebo mě nenapadne.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 17.24

Tak to s ním může v závěru vyplnit i rodič doma

veru.veru, 24. 2. 2016, 16.34

Přípravka je pro děti s OŠD - odkladem školní docházky nebo pro děti ze sociokulturně vyloučeného prostředí. Moje děti tam byly obě, ještě to tehdy nebylo podmíněno výše uvedeným. Takže za mě určitě ano, zvykly si na školu, na školní prostředí, na trochu jiný rytmus. je ale pravda, že obě moje děti jsou narozené v září, takže jim 6 let bylo v září a ten rok, do sedmi let, než nastoupily ofiko do první třídy, byly v přípravce. Jinak bych o tom asi neuvažovala, ale v šesti letech se mi na školku už zdály být velké a do školy ještě nemohly. já byla maximálně spokojená.

Kama, 24. 2. 2016, 16.58

To asi myslíte něco jiného,protože u nás,ale v jiné škole(na tu naši přípravka není),je přípravka jednou týdně pro všechny předškoláky.A i v jiném městě,kam chodí moje nevlastní neteř,to tak mají.

veru.veru, 24. 2. 2016, 17.25

Maslím klasickou přípravku při základní škole, kam děti chodí každý den, jakoby do školy, s tím, že to ještě není povinná školní docházka.

benca, 23. 2. 2016, 19.18

u nas v skolke maju deti pracovne zosity a pripravuju sa aj sa ucia anglictinu, je to statna skolka, urcite je to fajn

Kama, 23. 2. 2016, 21.05

U nás mají to samé,jen ta přípravka je zvlášť,je přímo ve škole,jednou týdně s budoucíma spolužákama a p.učitelkou

snany, 23. 2. 2016, 16.23

Užitečná je v následujících případech: dítě nechodí do školky a rodiče se mu nevěnují (nechtějí věnovat). Jinak je přípravka naprosto zbytečná. Souhlasím s dasza, nejdůležitější je příprava doma, rodiče by hlavně měli dbát na vzdělávání svých dětí. Nesouhlasím, že ve školkách to flákaj a je zbytečná.

Kama, 23. 2. 2016, 21.07

Já se dceři věnuju dost,to jo,ale je fakt,že do školy ji moc nepřipravuju.Připravuje se jen ve školce.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 17.25

Přesně může pomoci třeba dětem v nefungujících rodinách

dáša, 23. 2. 2016, 16.18

Podle mě zbytečnost, školka stačí. Já se věnuji synovi dost doma, takže i školka není podle mě nutná. Kolektiv se dá zajistit i jinde.

Minnie, 23. 2. 2016, 15.39

Za mě stačí školka. V té naší je třída přímo pro předškoláky a ty co se nevejdou ( letos jich je skoro 40) jsou v jedné třídě klasické, ale mají občas jiný program. Plus je tam kroužek Předškoláček, tak to stačí. Jinam bych už nechodila. A nesouhlasím že školka je zbytečná, naopak

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů