Zlobivý kluk

zobrazeno1015×

Vložil(a): KollarovaMarie,23. 8. 2022 18.17

Zdravím maminky, poradíte - jak na zlobivé dítě? Syn má 6 let, půjde v září do školy a trochu se obávám jeho chování ve škole.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

V007A, 1. 9. 2022, 8.34

To je trošku pozdní dotaz ? ale většinou děti zlobí, protože se mu rodiče nevěnují.

jancaan, 26. 8. 2022, 12.45

Jak je konkrétně zlobivý? Je zlobení a zlobení a o prázdninách všechny děti zlobí Některé děti jsou hravější, hůř poslouchají, některé aktivnější. Od začátku školy to chce stanovit pravidla, kdy dělat úkoly, přípravu do školy a kdy je prostor na zábavu.

Eliška Kozlova, 25. 8. 2022, 23.36

Děti nejsou zlobivé, některé jsou aktivnější, upovidanejsi, vyžadují pozornost... Učitel by si měl umět poradit, v krajním případně požádá o pomoc PPP. Stačí věnovat dítěti pozornost a řád! Určitě ne léky, ať se tváří jakkoliv přírodně!

Marionneta, 25. 8. 2022, 19.47

Na zlobení je skvělý EQUAZEN. Doporučila mi ho obvoďačka a syn je mnohem klidnější a hodnější. Můžu ho jen doporučit.

Martina90, 27. 8. 2022, 19.14

Zdravím, taky jsem už o něm slyšela - kupuje ho kamarádky, co vím funguje jejímu synovi i na lepší soustředění, čtení a obecně na udržení pozornosti.

KollarovaMarie, 29. 8. 2022, 23.44

Moc děkuji za tip na EQUAZEN, určitě ho zkusíme Kde ho ještě kupujte?

Marionneta, 31. 8. 2022, 23.14

Objednáte a koupíte ho v každé lékárně. Já ho objednávám tady https://www.pilulka.cz/equazen-zvykaci-tob-180-jahodova-prichut

Katka

Katka, 25. 8. 2022, 14.40

Většinou to chce psychologa - PRO RODIČE. Spousta rodičů se totiž chová k dítěti hůř než ke kusu hadru a s takovým příkladem a křehkou dětskou psychikou se to vždycky odrazí na neadekvátním chování dítěte. Ale to je jenom odraz toho v čem dítě žije a že to neumí nijak řešit. Známí to dotáhli až tak daleko, že jim syn v 9 letech přestal jíst. A teď jsou hrozně překvapení, co zase dělá za naschvály...

patricia077

patricia077, 24. 8. 2022, 9.00

Přesně tak zlobit a zlobit děti jsou o prázdninách v jiném režimu tj normální synovi teď bylo šest v létě a také jde do školy a těší se ale také nevydrží chvíli v klidu ...takže specifikovat dotaz ?

dasza, 24. 8. 2022, 8.37

Dítě je odraz svých rodičů....a chová se jen tak jak mu to rodice dovolí a co mu trpí a to jak se k němu chovaji.... Hádám že se tu objeví reklama na nějaký super truper uklidňující léky..za mě..prodejte ho???

Minnie, 23. 8. 2022, 22.48

Jak myslíte zlobivé? Zkuste specifikovat. Jinak těžko radit. Pokud taková ta klasika, tak to si učitelé poradí, v první třídě jsou stejně minimálně 2 měsíce na adaptaci a naučení režimu. Pokud je to nějaký extrém, tak hledat příčinu, klidně i s psychologem. Dcera měla problémového spolužáka, byl zlý na děti, pak konečně dostal asistentku a je klid.

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů