Akné v dospělosti
Vložil(a): AndulaK,25. 10. 2023 22.20
Dobrý den, co se Vám prosím ve vyšším věku osvědčilo na akné na tvářích a na bradě? Je mi 35 let, ale akné mě už nějakou dobu trápí, takže budu ráda za zkušenosti a rady.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Královka85, 14. 2. 2024, 11.59
Zdravím, určitě je dobré zaměřit se na střeva a trávení. Jelikož všechny vyrážky, akné a ekzémy vznikají právě z toho. Mrkněte na H2 Europe. Mají tam super probiotika/prebiotika a také gel Dermacius, ten je pak dobrý na pleť ( jizvičky, ranky, hydratace pleti). Osobně mi to velmi pomohlo. Určitě je potřeba zaměřit se na tento problém zevnitř a ne jen z venku.
Královka85, 29. 2. 2024, 10.50
Poradila mi to kamarádka, která akné řešila celý život. Osobně jsem zjistila, že mi třeba nedělá dobře sladké, čokolády a potom i mastné věci. Takže jsem to co nejvíce omezila. A začala brát tyhle https://eshop.h2europe.company/produkt/h2-probio/ + ten gel také od nich. Ten pleť hezky hojí. Už po měsíci byly vidět menší výsledky a postupně se mi pleť i zažívání krásně upravilo.
Jsem hodně spokojená s https://www.notino.cz/bioderma/sebium-pletovy-krem-pro-problematickou-plet-akne/. Pomohl mě snížit viditelnost nedokonalostí již během pár dnů. Zabraňuje opětovnému výskytu pupínků, bojuje proti černým tečkám a zlepšuje vzhled drobných jizviček. Nedám na něj dopustit.
Srncovamila, 26. 10. 2023, 23.56
Já jsem toho na akné zkoušela fakt hodně - od předražené kosmetiky, po různé kosmetické procedůry, ale to bylo bez efektu. Pak mi zafungovat kolagen a ten užívám už skoro rok a půl.
Srncovamila, 30. 10. 2023, 0.51
To si myslíte dokud ho nezkusíte Já jen lituju, že mi o něm kamarádka neřekla třeba už před 10 lety, protože se fakt vyplatí užívat Nejen, že nemám akné, ale vyhladily se mi i jemné vrásky a pleť je taková zářivější a šťavnatější. Taky skvěle působí na nehty a kvalitu vlasů. Navíc jsem porovnávala x kolagenů a vyhrál u mě Orcacollagen je plný účinných látek, díky členství je cenově nejdostupnější na trhu a výborně chutná. Tady najdete všechny informace a můžete ho tam rovnou objednat www.orcacollagen.cz