Akné v obličeji
Vložil(a): HanakovaPavla,16. 3. 2024 23.44
Zdraví všechny, holky poraďte - trápí mě akné v obličeji, zkoušela jsem kvalitní kosmetiku, ale efekt trval jen chvíli a už mám zase plno pupínků :(
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Určitě bych se zaměřila i na tělo zevnitř, hlavně pak i střeva. To dělá největší neplechu a spousta lidí si to neuvědomuje. Mě pomohli hodně probio od české firmy https://czechvirus.cz/probio15 plus k němu užívám SuperGreens. Postupně se mi začali čistit střeva, zlepšilo se mi zaživání a akné začalo také pomalu mizet. Jako kosmetiku mám ráda produkty od Iuvenio, což je také česká firma a jejich pleťová kosmetika je opravdu velmi dobrá a nijak mi nedráždí pokožku.
Ano tak s tímto souhlasím. Já od nich užívám SuperVita- hlavně tedy přes zimu na doplnění vitamínů. To je skvělý nakopávač. A stabilně užívám i SuperGreens s příchutí zeleného jablka. Za mě tedy super. Zažívání, imunita, pleť. Všechny tři věci se mi zlepšily a mám i více energie.
esterka228, 24. 3. 2024, 22.00
Možná bych se zaměřila i na další faktory než jen kosmetiku. Mě občas trápilo akné i v dospělosti a vždy to asi bylo způsobeno hormonální nerovnováhou. Zařadila jsem více pohybu, méně cukru a smaženého a začla používat kolagen (pro hydrataci pleti) a doplněk na hormonální balanc. Hned to bylo znát na pleti i energii
sarkanova3333, 25. 3. 2024, 20.58
na ten hormonální balanc jste brala něco konkrétního? děkuju.
esterka228, 25. 3. 2024, 21.07
ano, brala jsem i stále beru tento od flagranti https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-women-kapsli-p-25173.html
Mně se rozjely velké ekzémy a akné, měla jsem opravdu až boláky měla jsem několik mastí a nic nebylo efekivní, hlavně nikdo nenašel příčinu. Kosmetiku jsem taky už nevěděla jakou používat, aby mě to nedráždilo. Tak jsem šla vlastní cestou a zkusila jsem genetický test chromozoom beauty a tam jsem zjistila, že se jedná o genetiku, chybějící nějaké složky a dostala jsem rady jak se stravovat a jak tomu předcházet...
tak to je bomba, to je super i jako dárek ... mamce se blíží kulatiny a je přes zdravou stravu, přírodní kosmetiku, hodně o sebe pečuje a tyto věci ji zajímají, myslim,že by ji to hodně potěšilo a hlavně i pomohlo, taky docela bojuje s pletí a drží různé diety. podle mě to má z toho stravování a to by ji tam mohli nastavit že
Douchova28, 19. 3. 2024, 1.01
Zkuste Orcacollagen, mě na akné zafungoval už za krátkou chvíli. Teď už ho beru déle než rok a baví mě i další benefity jako lepší kvalita vlasů a nehtů, hydratovaná pokožka, vyhlazené vrásky, je to prostě pecka. Navíc s jejich členstvím se dostanu na nejnižší cenu za kolagen na trhu, taky doprava je zdarma a automatická objednávka, takže nemusím nic řešit a balíček se sám objedná a přijde mi domů. Tady se na něho můžete mrknout a objednat ho www.orcacollagen.cz
HanakovaPavla, 26. 3. 2024, 0.34
Moc děkuji za komentáře i doporučení na konkrétní kolagen. Složení se mi moc líbí, recenze taky, takže si zřídím členství a objednám ho. Už teď se těším na výsledek!
Somelierka, 18. 3. 2024, 13.36
holky mě hodně pomohlo se zaměřit na čistšní pleti a dát si pauzu od líčení, mám la roche posey pro aknozní plet odličovací vodu a sonický přítroj na plet a když vydržíte, věřim, že změny taky budou k lepšímu
gab.chocholouch2, 19. 3. 2024, 11.32
ten čístící kartáček je super vec, mám od vánoc tenhle https://www.notino.cz/eta/fenite-1352-90000-cistici-sonicky-pristroj-na-oblicej/ a jednak je to přijemná večerní rutina,ale taky plet je pružnější a hezčí , na akne můžu poradit produkty s aloe vera
Koudelka80, 17. 3. 2024, 9.11
Pro mě to byl taky teda věčný boj určitě bych se teda zaměřila i na životosprávu a doplňky stravy, přece jenom je to právě většinou to co jíme, co nám způsobuje akné. A co se kosmetiky týče, tak mě pomohla rozmarýnová vodička (jako tonikum) je totiž protizánětlivá. Pokud nemáte rozmarýn doma tak se dá i běžně tahle vodička koupit.
esterka228, 22. 3. 2024, 20.39
Taky jsem si oblíbila rozmarýnovou vodičku. Já ji kupuju od Veniry a stejně tak i tohle sérum https://www.venira.cz/venira-sos-akne-serum/ to používám lokálně na konkrétní pupínek nebo zánětlivou oblast.