Barvení vlasů
Vložil(a): Petra Schoberová,6. 12. 2016 5.57
Barvíte se? Či melír? :).. Já jo a šilene moc :D svoji barvu mam rezavou a od ZS z ní mam trauma.. Snad od sedme tridy kdy uz mamka nevydrzela muj plac se barvím.. Dokonce jsem byla i na černo poté jsem velice rychlím krokem přešla k melíru a od té doby chvíli vydržím blond a vždy si hodím na hlavu nejakou silenost :D jako například včera kdy mi manžel chtěl udělat radost (asi uz mel dost naříkaní že vypadám strasne :D) a koupil mi barvu no.. A ted sem jak ohnivec :D :D.. Nejšílenější kombinace ma byla asi modrou ruzova (ruzovou a modrou miluju) a co vase?? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ahojky, zeptám se ještě tady, celý život jsem si vlasy nebarvila, ale bohužel mi začínají vlasy šedivět, což mi hodně vadí, takže budu muset vlasy asi začít barvit, jenže bych chtěla zvolit šetrnější způsob barvení než ten chemický. Máte zkušenost s nějakou přírodní barvou?
Soniiiciii, 14. 12. 2022, 19.01
Holky, kdybych chtěla udělat mamce balíček vlasové péče od khadi, tak co vše do balíčku dát? Jako myslím, krom barev... Jde mi hlavně pak o péči o barvené vlasy. Co je podle vás dobré koupit?
Soniiiciii, 1. 2. 2023, 19.35
Tak ale třeba těch olejíčků tam mají celou řadu. Jaký používáš ty?
Já si vlasy barvím už docela dlouho, a to na černo. Moje vlasy jsou zničené, je to už i vidět, není to jen můj pocit. Kvůli tomu jsem přešla na šetrné barvy. Koupila jsem si na zkoušku tuto barvu https://www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-ciste-indigo a musím říct, že jsem nadšená. Barva je skvělá, krycí a sytá
Mygara, 10. 4. 2017, 21.38
co já bych dala za krásnou zrz , osobně si barvím jen šediny do své přirozené barvy
vlasy si barvím, protože už to prostě potřebuju, věk začíná být znát víc a víc , většinou sama doma to řeším přelivem a jednou za čas u kadeřnice si nechám udělat melír - měla jsem blonďatý i červený. Ale do extrémů nechodím. Teď, co jsem na mateřské, stihnu ten melír tak jednou do roka a po ostatní čas to řeším doma.
Petra Schoberová, 8. 12. 2016, 6.26
nám občas jezdívá kadeřnice domu, když se nas sejde více aby se to oplatilo ..
Aliisha, 6. 12. 2016, 22.20
Já se nebarvím. Dříve jsem hoděně experimentovala. Pak mi vlasy vypadaly a už si dávám velký pozor na to, co si na vlasy napatlám.
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 13.53
ty brdo..tak to je mi lito
klarike1, 6. 12. 2016, 21.38
Já si dávám jen přeliv, dříve jsem si barvila na tmavě hnědou (moje jsou středně hnědé), ale teď to chci nechat odrůst. Moje největší šílenost byla asi nějaký mahagon, na slunku se to odráželo strašně červeně, naštěstí to byl také jen přeliv - tak jsem si za jeden den asi 15x umyla a vysušila vlasy a pak už to šlo