Běžecký pás
Vložil(a): Teryk92, 2. 11. 2020 20.02
Máte doma někdo běžecký pás? Doporučila bys ho? Jaký máš? Baví vás to na něm? (vím, že je to dost individuální) Já zatím měla doma jen rotoped a nedopadlo to dobře. :-D
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
LucieS, 25. 11. 2020, 17.18
Tak jsem si pás minulý týden koupila... a rovnou jsem si vzala lepší a tudíž i dražší (no co, budou ty Vánoce že jo). Takže jsem vybírala docela pečlivě a poznatek - spousta pásů má manuální zdvih, jen málo který elektrický. A nedokážu si představit, že bych po půl hodině rychlé chůze honem slezla z pásu a manuálně si ho zdvihala.
LucieS, 26. 11. 2020, 18.31
Koupila jsem Lifefit TM5250. Zatím spokojená jsem. Jediná malinkatá vada, ale opravdu malinkatá - mohl by mít širší pás. Já na to otevření nečekala, protože už jsem fakt měla sportovní absťák. Používám ho každý den a psychicky mi to pomáhá, že se taky po celodenním sezení v práci hejbu
patricia077, 4. 11. 2020, 19.59
Tak tuším že přestal bavit nebo vůbec nebavil jako to bylo zatím všude?
Já se snažila jezdit. Vždy jsem si pustila nějaký film aby mě to bavilo. Jenže i tak mě to nebavilo a úplně jsem se modlila aby už byl konec Hrozně mě z toho bolel zadek, pak už jsem se na něm kroutila, nevěděla jak sedět. Pak mě začalo bolet i koleno a bylo vymalováno. Klasické kolo mě baví víc. Tak nějak mi ta vzdálenost na kole utíká líp.
mikka27, 3. 11. 2020, 14.33
Máme doma spinner , Byl málo používaný a taky nakonec skončil jako věšák . Už je pryč.
patricia077, 3. 11. 2020, 9.05
Rotoped jsme měli když jsem byla malá a byl to věšák na oblečení a skončil na půdě ?pás jsem používala jen ve fitku doma bych ho nechtěla
patricia077, 3. 11. 2020, 12.06
a tam se na něj práší
Ještě dodám není to jen o běhání..stačí chůze..do kopce...já mám velký sklon..a stačí denně u ulice či jiného priblbleho pořadu chodit.behat.ruzny sklony..ono se to tam dává samo...předpokládám že tady nikdo ani já venku nebeha záměrně kopce.nedava si různý rychlosti tempa.a běží jen tak aby si vyčistil hlavu....ten pás třeba u funkce pálení kalorií má nespočet fci..a já venku trávím mraky času oproti jiným a běháním venku nezhubnu(, nezpevnim) nohy tolik co na pase...takže ano běhání venku je jedna věc...ale ten pás má do sebe hodně..a kdo to nemá a nepoznal..možnáa představu že tam jen tak hodinu běží ?????
Katka, 3. 11. 2020, 7.43
Jj taky jsme spíš chodila rychle do kopce než běhala. Ono i u té chůze do kopce se člověk víc zapoti.
patricia077, 3. 11. 2020, 9.07
Taky se divím z kola má člověk lýtkové svaly jak blázen no i stehenní
patricia077, 3. 11. 2020, 12.08
Tak když šlapou, tak se jim okysličuje mozek a líp jim to myslí, takže určitě má v kanclu kolo haha