Eshop zoot
Vložil(a): Sonia,22. 9. 2020 9.47
Nenašla bych tu prosím někoho se zkušeností s nákupemna zoot.cz ? Byly jste spokojené ?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ja jsem kamosce kupovala na zootu ted tricko k narozkam a vubec ji nesedelo, poslala jsem tedy zpet a krome vracenych penez mi poslali i slevovy kod NESEDIVAMTO na 20%!!! To jsem nadsena haha, ted jsem vybrala kamosce jiny tricko a sobe taky neco a jeste usetrim. )))) Kod lze pouzit i opakovane, takze klidne vyuzijte taky.
Jako kousky mají fakt top. Objednala jsem si tady ten koženkový křivák a padne mi fakt perfektně https://www.zoot.cz/polozka/354585/cerny-kozenkovy-krivak-noisy-may-rebel-2
WeruskaSK, 29. 9. 2020, 16.23
no, takto. nakupovala som tam roky, vsade chvalila, uzasne co ponukali, kedze nad velkost 44 v obchode nie je nic, oni mali vsetko pre mna a moderne, nie babkovske. az kym ma nenapalili tak ze som podala staznost na SOI, po pol roku samozrejme povedali ze to je moja chyba, nie ich, co bola somarina, ale ok, pokial clovek nema znamosti tak asi nevyhra ziaden spor, takze neviem. uz tam z principu nenakupujem aj ked mi je za tym obchodom velmi luto a maju znacky a velkosti ktore inde nie su
WeruskaSK, 29. 9. 2020, 16.24
pozor, uz ani to asi neplati, nad isty pocet kusov sa tusim uz aj plati dopredu
Kamila.brodska, 23. 9. 2020, 19.46
Ano, byla jsem spokojená