Gelovky / akryl doma
Vložil(a): Emina14,12. 4. 2016 16.15
Ahoj maminky, chtěla bych se začít na mateřské věnovat z dlouhé chvíle gelovkám. Jak jste začínaly ? Najdu tu nějakou šikulku, která mi poradí? Děkuji mnohokrát :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 30. 12. 2017, 7.35
tak to já bohužel nebudu
Fuga, 4. 12. 2016, 7.43
já si nejedříve myslela, že je to diskuze o malířství než mi došlo, že jde o nehty:-) holt vykojený mozek
vybrala jsem si to v celé sadě, přišlo mi to výhodnější a navíc tam bylo všechno co jsem potřebovala. Stálo mě to asi kolem dvou tisíc, tož není moc když si vezmu že to bude moje a nebudu to dávat cizím jinak to mám z galerienehtu.cz tak se mrkněte jestli vás to zajímá. dá se to samozřejmě sehnat i v obchodech záleží na vás
já jsem mkožná nešikovná a na manuální práce absolutně nezručná ale dá se to naučit dělám to asi přes rok a baví mě to čím dál víc. chodí ke mě i holky z práce na pokec a vždycky na nich něco zkusím za nějakou dobrotu nebo mě hlídají děti . takže si tak vypomáháme a já se mám na kom zlepšovat
jak jsem začínala ? byl to horor byla jsem celá zalepená, nehty měly příšerný tvar a strávila jsem u nich asi tři hodiny. ted už jsem se zlepšila a troufnu si říct, že to dost pěkná práce. jen se toho nebát a skočit na to po hlavě. mimochodem bez kurzu bych to asi nezvládla