Gelovky / akryl doma
Vložil(a): Emina14, 12. 4. 2016 16.15
Ahoj maminky, chtěla bych se začít na mateřské věnovat z dlouhé chvíle gelovkám. Jak jste začínaly ? Najdu tu nějakou šikulku, která mi poradí? Děkuji mnohokrát :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 30. 12. 2017, 6.35
tak to já bohužel nebudu
Fuga, 4. 12. 2016, 6.43
já si nejedříve myslela, že je to diskuze o malířství než mi došlo, že jde o nehty:-) holt vykojený mozek
vybrala jsem si to v celé sadě, přišlo mi to výhodnější a navíc tam bylo všechno co jsem potřebovala. Stálo mě to asi kolem dvou tisíc, tož není moc když si vezmu že to bude moje a nebudu to dávat cizím jinak to mám z galerienehtu.cz tak se mrkněte jestli vás to zajímá. dá se to samozřejmě sehnat i v obchodech záleží na vás
já jsem mkožná nešikovná a na manuální práce absolutně nezručná ale dá se to naučit dělám to asi přes rok a baví mě to čím dál víc. chodí ke mě i holky z práce na pokec a vždycky na nich něco zkusím za nějakou dobrotu nebo mě hlídají děti . takže si tak vypomáháme a já se mám na kom zlepšovat
jak jsem začínala ? byl to horor byla jsem celá zalepená, nehty měly příšerný tvar a strávila jsem u nich asi tři hodiny. ted už jsem se zlepšila a troufnu si říct, že to dost pěkná práce. jen se toho nebát a skočit na to po hlavě. mimochodem bez kurzu bych to asi nezvládla