Kosmetika účinná na vrásky

zobrazeno 1644×

Vložil(a): Machacovavendula, 7. 3. 2023 22.10

Zdravím, holky - napíšete jakou kosmetiku na vrásky kupujete a jste s ní spokojené? Nechci tip na nic předraženého prosím.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Jitulenka, 25. 8. 2023, 15.13

Já si na Notinu kupuju kosmetiku na vrásky Vichy, teď jí používám asi čtvt roku a mám pleť konečně zpevněnou a vyhlazenou, vrásky kolem očí mi vlastně zmizely, jsem z toho nadšená. Navíc i cenově je to moc fajn, mají to tam vždycky za výhodný ceny.

Majda2299, 9. 5. 2023, 10.43

Holky když se tady řeší ty vrásky, tak jsem teď narazila na internetu na Christiana Bretona a docela ji vychvalují, ale je teda dražší, tak bych se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti?

Královka85, 17. 5. 2023, 9.51

Kupuji si na Solobeauty krém na den, sérum na oční okolí a ještě liftingový gel. Ano cena je vyšší, ale jsem s tím naprosto spokojená, pleť mám krásně hydratovanou a vypnutou. Stal se z toho takový ranní rituál a každý den se na něj těším.

Majda2299, 25. 5. 2023, 18.12

Moc děkuji za rady. Mrknu se na stránku a všechny tři jsou vyloženě na vrásky? A neštípe to nějak na pleti? Já mám citlivé oční okolí, tak se bojím abych se neosypala.

Královka85, 29. 5. 2023, 13.55

Ano jsou, mají samozřejmě i řadu na hydrataci i na citlivou pleť. Takže se nemusíte bát. Neštípou, naopak jsou velmi příjemné na pleti.

Livka77, 4. 5. 2023, 17.57

Osobně používám krém a sérum na vrásky a hydrataci pokožky s hadím jedem a jsem s nimi velmi spokojená. Krém dávám na noc a nebo před akcí a sérum kolem očí i přes den.

Andy64, 9. 5. 2023, 9.59

To mě zaujalo. A mohu používat jen jedno nebo je to set? Složení je jaké prosím, kromě toho jedu?

Cuketa100, 8. 4. 2023, 20.47

Já budu velice ráda za nějaké info ohledně toho krému.Ráda ho také vyzkouším pokud stojí za to.

Sociopatka, 7. 4. 2023, 19.25

Já teď jeden zkouším a zatím jsem s ním velice spokojená.Zjistím přesně co je to zač a dám ti tady vědět.

Cuketa100, 5. 4. 2023, 18.44

Čau holky,používáte nějaký kvalitní krém na vrásky?Už delší dobu pozoruji,že se mi začínají na čele dělat vrásky a tak to chci začít řešit co nejdříve.

Selka50, 28. 3. 2023, 19.57

Já jsem sérum začala používat po vánocích, protože jsem dostala dárkovou sadu od Astridu s Bioretinolem, takže používám denní a noční krém a než použiji noční krém, tak si na pleť aplikuji 4x týdně i to sérum. Měla jsem vrásku mezi očima, a řekla bych, že je méně viditelná. Je to takový můj rituál

Okurka1, 31. 3. 2023, 22.01

Tak super, už jsem se dívala, že je mají i na notinu, takže asi objednám tam, chystám se tam objednávat ještě parfém, tak to přidám k tomu.

Aliisha

Aliisha, 26. 3. 2023, 13.42

Většinou kupuji kosmetiku v Dm drogerií. Balea či Alverde jsou cenově dostupné značky a mé pleti většina produktů sedí.

Okurka1, 23. 3. 2023, 9.29

Holky nemáte vyzkoušené nějaké séra na vrásky? Mám pocit, že krém mi už na ně nestačí....

Lucka158, 14. 3. 2023, 21.47

Pokud hledáte kosmetiku proti vráskám, která není příliš drahá, můžete zkusit následující značky a produkty: Nivea Q10 Power - tato řada obsahuje produkty s koenzymem Q10 a kreatinem, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Výrobky jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou i v drogeriích. L'Oreal Paris Revitalift - tato řada obsahuje produkty s pro-retinolem a stimulujícími složkami, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Výrobky jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou i v drogeriích. Garnier Bio - tato řada obsahuje produkty s vysokým obsahem antioxidantů a vyživujících složek, které pomáhají redukovat vrásky a zlepšovat celkovou kondici pokožky. Produkty jsou cenově dostupné a k dispozici jsou v obchodech se zdravou výživou. CeraVe Skin Renewing Retinol Serum - toto sérum obsahuje retinol, který pomáhá redukovat vrásky a zlepšovat pevnost pokožky. Produkt je cenově dostupný a k dispozici je na internetových stránkách a v některých lékárnách.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů