Netradiční kniha pro děti?

sledováno 1× zobrazeno 1598×

Vložil(a): iveta-va, 15. 6. 2017 8.13

Milé maminky, jaké knihy vaše děti baví nejvíce? Bude se jim líbit knížka, která jim nechá prostor pro vlastní dotvoření? :-) Taková knížka, které pak budou moci říkat "MOJE!" ? A bude se taková knížka líbit vám? www.hithit.com/cs/project/3738/moje-fotograficke-listy-urcene-detem-k-dokresleni

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Soniiiciii, 30. 7. 2022, 22.39

No a co jsi teda nakonec vybrala a koupila?

Misacek, 29. 7. 2022, 14.24

Ten e-shop ELLAMAX je moc hezký. Jsem ráda, že jsem na něj narazila. Děkuji za info. Ale měla bych dotaz... Je knížka, co bys mi prosím doporučila pro syna 7 let? Potřebuji, aby si trochu procvičil čtení. Ale taky potřebuju, aby ho knížka bavila, protože jinak číst nebude…

Alexx, 31. 10. 2021, 17.07

Taky jsme ty knížky koupili. Na ELLAMAX na ně mají slevu zrovna, takže to byla jasná volba.

Alexx, 2. 9. 2021, 16.28

Jo, taky je mám moc ráda. Už od mala. A jsem ráda, že i dětem se líbí.

Misacek, 1. 8. 2021, 18.23

No, je nadšená. A já taky. Ty obrázky Heleny Zmazlíkové jsou prostě super, nadčasové.

Misacek, 1. 8. 2021, 18.23

No, je nadšená. A já taky. Ty obrázky Heleny Zmazlíkové jsou prostě super, nadčasové.

Soniiiciii, 5. 7. 2021, 11.37

Ty samolepkové knihy jsou super. To jsi udělala dobře Co na ni malá říká?

LauraI, 21. 6. 2021, 16.37

Ellamax má krásné knížky. Líbí se mi jak ty ilustrace, tak i ty příběhy. Podle mě si v tom každé dítě najde své, konkrétně v knížce Příběhy pro holky, které se nebojí být výjimečné. Koupila jsem ji na doporučení, protože dcera během toho, co byla domácí výuka přečetla veškeré knížky co má, tak jsem hledala něco dalšího, co by ji zaujalo a tady ta se jí líbila moc .

Olla, 22. 6. 2021, 15.37

S těmi ilustracemi naprosto souhlasím. Máme knížku jaro, léto, podzim, zima a tady mě ty ilustrace vrátily zpátky do dětství .

Letissie, 23. 6. 2021, 8.52

Mají prosím pěkně i knížky, co jsou vhodné pro menší děti ?

Dajikaaa, 30. 9. 2020, 8.41

Mají tam i magnetková leporela. Kupovala jste je některá na tom shopu ELLAMAX? Jaký mají u dětí úspěch?

Alexx, 30. 8. 2020, 21.17

Oni na tom eshopu EllaMax mají těch samolepkových sešitů celou řadu. My doma máme už nějaké ty šaty a dokupujeme pomalu další a další, protože dceru moc baví. Tráví u toho hodiny, je to malá parádnice. Koumá jaký doplněk dolepit. Těch samolepek je tam strašně moc, zbylé si pak lepíme na papír.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů