Péče o vlasy po čtyřicítce

zobrazeno564×

Vložil(a): Hedvikakasa,20. 6. 2023 20.44

Zdravím, ženy - poradíte jak pečovat o pleť a vlasy po čtyřicítce? Už to není, co to bývalo, jak tomu trochu pomoct?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jaja88, 15. 9. 2023, 12.23

V tomto věku je důležité brát už i doplňky stravy, jelikož se nám věkem z těla postupně vytrácí přirozená tvorba. Je to jak kolagen tak i kyselina hyaluronová. Kolagen dokonce už ve věku 20 mizí postupně z těla, protože je důležité jej doplňovat. Já užívám KK kolagen a jsem spokojená jak s pletí, tak i s vlasy a nehty.

Sylvi18, 19. 9. 2023, 16.37

Houby! Tak brzo? Ježiši to jsem teda už 15 let v úbytku. A jaké mají příchutě? Není to takové moc chemické? Já jsem jich pár vyzkoušela, ale vždy jen tak na měsíc, protože mě to moc nechutnalo.

Jaja88, 22. 9. 2023, 14.33

Mají hodně příchutí a super je že si můžeš objednat vzoreček dle chutí a vyzkoušet tak jaká je pro tebe nejlepší. Tady se můžeš podívat https://www.kkkolagen.cz/kk-kolageny/, hlavně pořád nějaké přibývají jako limitky třeba. Já miluji maracuju, mandarinku a malinu. Jinak je to balení na měsíc a rozdělené do pytlíčků.

Bertikber, 25. 8. 2023, 17.08

Já si nedávno na Notinu objednala masku na vlasy od Kérastase a co jí pravidelně používám tak mám vlasy každý den jako od kadeřnice, krásně hladké, lesklé a pevné

libuskras, 25. 7. 2023, 19.20

V rámci péče o vlasy poslední měsíce sázím na tu od Tomáše Arsova, tady to mají v kompletním balíčku, nemusíte řešit a shánět jednotlivě věci. Funguje to dohromady fakt spolehlivě nemůžu si stěžovat. https://shop.tomasarsov.cz/vypadavani-vlasu-podpora-rustu-vlasu/

Luisaa, 25. 7. 2023, 20.48

Kupuji si jak na eshopu, tak někdy i u nás v Rossmannu, když mají doplněné zásoby. Tyto řadu jsem tedy ještě nepoužívala, ale kupuji si tam komplexní péči na mastnou pokožku a suché konečky. Za mě spokojenost a vlasy mám rozhodně hezčí, nezatížené.

lisakmartin, 10. 8. 2023, 18.40

Dobrý den, máte někdo ozkoušené i výrobky pro muže, rád bych vyzkoušel.

hrosikkosik, 14. 8. 2023, 21.11

Zdravím Vás, jaké máte vlasy? Pokud bude shoda, tak rád předám své zkušenosti, tak třeba se trefíte. Jinak ano používám, za mě nejlepší šampony na trhu, o tom mě nikdo nepřesvědčí!

lisakmartin, 14. 8. 2023, 21.18

Klasická střední délka, rovné, nikdy jsem to nějak neřešil, ale teď čím sem starší, tak se o to zajímám, a asi není na škodu používat šampon, co je skutečně šamponem.

hrosikkosik, 24. 8. 2023, 13.29

Jak tady někdo uváděl Tomas Arsov, tak mají i vlasovou kosmetiku pro muže, já sám mám doma sadu. To bych vám teda doporučil.

Majda2299, 24. 7. 2023, 15.44

Doporučím kvalitní přírodní kosmetiku. Nejlépe Ajurvédská jakou vyrábí Khadi. Taky jsem nevěřila, že to může mít až takový vliv, ale má. Pokožku mám krásnou, vypnutou, hydratovanou. Vlasy mi přestaly vypadávat a mám je hezčí. Začala jsem používat i jejich barvy a rozhodně jsem nešlápla vedle.

Evulinka002, 26. 7. 2023, 18.57

Souhlasím. Já přešla prvně jen na barvy, protože jsem už začínala mít alergii na klasické barvy. Vlasy mě najednou přestali padat, pokožka svědit, žádná reakce, vlasy nádherné a lesklé. Pak jsem přešla i postupně na vlasovou kosmetiku a pelťovou a jsem opravdu moc spokojená.

Jajka, 23. 6. 2023, 22.27

Já jsem si před časem koupila tuhle sadu pro požkozené vlasy https://www.notino.cz/alfaparf-milano/semi-di-lino-reconstruction-sadapro-poskozene-a-krehke-vlasy/ mám teď vlasy hezké jako nikdy předtím mám je krásně lesklé, hladké a pevné

EdinkovaM, 22. 6. 2023, 23.47

Mě se osvědčil kolagen, piju ho každé ráno a pleť mám hydratovanější, vrásky se krásně vyhlazují a vlasy mi dokonce přestaly padat a jsou kvalitnější. Za mě to je zázrak a jen mě mrzí, že jsem ho nepila už dávno.

Hedvikakasa, 24. 6. 2023, 22.18

Moc díky za komentář - je pravda, že jsem o něm taky uvažovala. Napíšete prosím, jaký konkrétní kolagen užíváte?

EdinkovaM, 26. 6. 2023, 23.59

Já jsem porovnávala hodně kolagenů a vyhrál u mě Orcacollagen, který je plný účinných látek, díky členství je cenově nejdostupnější na trhu a výborně chutná. Objednávám ho tady www.orcacollagen.cz

Hedvikakasa, 29. 6. 2023, 19.46

Děkuji za odkaz - Orcacollagen se mi moc líbí a opravdu obsahuje kromě kolagenu i plno dalších látek. Hned ho objednávám a těším se až na sobě uvidím výsledky

Kiska, 22. 6. 2023, 0.07

Taky bych s těmi svými vlasy ráda něco udělala, protože si čím dál víc všímám že je mám takové jemné, bez života a hodně mi prořídly. Tak jestli můžete poradit nějakou osvědčenou kosmetiku, které dokáže vlasy posílit budu vám vděčná

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů