Prodloužení vlasů
Vložil(a): BartankovaHanka,18. 1. 2024 20.12
Dobrý večer, uvažuju, že bych si nechala prodloužit vlasy. Moje jsou řídké a nikdy nedorostou víc než jen po ramena. Máte někdo zkušenost?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
BartovaMajka, 16. 2. 2024, 13.10
ahoj holky já chodím na prodloužení vlásků v Brně clip in vlasy levně, tam toho mají na výběr mraky a věřím,že si vybere každá, navíc není opravdu poznat rozdíl od pravých
HvezdinkaMartinka, 7. 2. 2024, 22.37
Ahojky, já si vlasy nechala prodloužit a zahustit pomocí clip in a nelituji. Vlasy mám řídké odmala... Prodloužit jsem si je nechala v Clip Vlasy Levně. Tam mi i poradili s výběrem správného odstínu a clipy mi rovnou nasadili. Byla jsem na jejich prodehně v Brně. Moc příjemní tam byli a já odelša opravdu spokojená .
Já na prodložení vlasů chodím do Brna, na tuto pobočku clipinhair.cz/89-prodlouzeni-vlasu-brno. Vlasy jinak objednávám na těchto stránkách www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/56-tape-in-vlasy-tapex-evropsky-typ-prave-lidske Objednávám vyloženě lidské vlasy, vypadá to dobře a taky poradí s výběrem.
BartankovaHanka, 28. 1. 2024, 23.36
Moc díky za doporučení na stránky, kde vlasy objednat i na pobočku v Brně - tam se pak hned objednám, bydlím kousek od Brna
Kajka Janikova, 25. 9. 2024, 18.34
Taky chodím sem, začínala jsem u nich na clip-in culíku, pak přešla na tape-in, vždycky vše lidské. Když si nejsem jistá a nemám cestu do Brna, ochotně poradí i přes e-mail.
KollarovaMarie, 21. 1. 2024, 15.06
Taky se přidám do diskuze, o prodloužení vlasů taky uvažuju, ale vůbec nevím, kde vlasy objednat a kde by mi je prodloužili.