Prodloužení vlasů
Vložil(a): BartankovaHanka, 18. 1. 2024 20.12
Dobrý večer, uvažuju, že bych si nechala prodloužit vlasy. Moje jsou řídké a nikdy nedorostou víc než jen po ramena. Máte někdo zkušenost?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
BartovaMajka, 16. 2. 2024, 12.10
ahoj holky já chodím na prodloužení vlásků v Brně clip in vlasy levně, tam toho mají na výběr mraky a věřím,že si vybere každá, navíc není opravdu poznat rozdíl od pravých
HvezdinkaMartinka, 7. 2. 2024, 21.37
Ahojky, já si vlasy nechala prodloužit a zahustit pomocí clip in a nelituji. Vlasy mám řídké odmala... Prodloužit jsem si je nechala v Clip Vlasy Levně. Tam mi i poradili s výběrem správného odstínu a clipy mi rovnou nasadili. Byla jsem na jejich prodehně v Brně. Moc příjemní tam byli a já odelša opravdu spokojená .
Já na prodložení vlasů chodím do Brna, na tuto pobočku clipinhair.cz/89-prodlouzeni-vlasu-brno. Vlasy jinak objednávám na těchto stránkách www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/56-tape-in-vlasy-tapex-evropsky-typ-prave-lidske Objednávám vyloženě lidské vlasy, vypadá to dobře a taky poradí s výběrem.
BartankovaHanka, 28. 1. 2024, 22.36
Moc díky za doporučení na stránky, kde vlasy objednat i na pobočku v Brně - tam se pak hned objednám, bydlím kousek od Brna
Kajka Janikova, 25. 9. 2024, 16.34
Taky chodím sem, začínala jsem u nich na clip-in culíku, pak přešla na tape-in, vždycky vše lidské. Když si nejsem jistá a nemám cestu do Brna, ochotně poradí i přes e-mail.
KollarovaMarie, 21. 1. 2024, 14.06
Taky se přidám do diskuze, o prodloužení vlasů taky uvažuju, ale vůbec nevím, kde vlasy objednat a kde by mi je prodloužili.