Sterilizátor do mikrovlnné trouby
Vložil(a): Jarka mmm,5. 2. 2017 21.08
Zdravím :), co si myslíte o sterilizátorech do mikrovlnné trouby? Když pominu to, že je to teoreticky zbytečné, když se dá vyvářet...Jde mi o to, že mikrovlnka neni právě zdravá na ohřev jídla. Co to udělá s těma plastama? Ono se vlastně ani moc nedoporučuje ohřívat v mikrovlnce ani v plastech k tomu určených...Takže vlastně strkat tam třeba dudlík do sterilizátoru asi taky nebude žádná hitparáda co?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
gabrielavejvodova, 30. 10. 2020, 18.52
Zdravím. Jakou máte mikrovlnku? Já už dlouho přemýšlím nad touhle mikrovlnkou https://yeselektro.cz/vestavne-mikrovlnne-trouby/77320-klarstein-luminance-steam-vestavna-mikrovlnna-trouba-34l-900w-cerna.html a měla by být hodně kvalitní. Máte s ní někdo zkušenosti? Dali byste za ní tolik?
Žofinka, 27. 11. 2017, 13.23
já nic nesterilizovala, nebylo to potřeba
BajcaG@seznam.cz, 29. 10. 2017, 20.36
Používala jsem, cca do půl roku dítěte a pak v době, kdy byl chlapeček nemocný (dudlíky, odsávačka)... nechala jsem si proplatit pojišťovnou, jinak mi to příjde jako takový “nadstandart” když se dá vyvařit ve vodě...ale zase máte jistotu, že mikrovlnka se vám včas vypne nebo zahlásí...
Mygara, 8. 2. 2017, 13.19
no, určitě bude sterilní, ale ten plast, to se mi taky nelíbí. Osobně ho do mikrovlnky nestrkám
Aliisha, 6. 2. 2017, 22.05
ZA mě zbytečnost. Vyvařuji v hrnci a je to v pohodě.