Dětská postýlka od Fordu
Vložil(a): snany, 10. 4. 2017 0.23
"Automobilka Ford představila trochu nečekanou novinku. Jde o chytrou dětskou postýlku, která si na auto tak trochu hraje. Postýlka totiž umí napodobit jízdu autem, dokáže vibrovat, houpat se, třást se, jemně "cukat", dokonce zvládne i simulovat zvuky auta, okolní ruch a venkovní osvětlení. Data pro "virtuální" cestu si přitom mohou rodiče nasbírat - nebo lépe řečeno nahrát - sami. Stačí k tomu chytrý telefon a speciální aplikace, která zaznamená všechny potřebné informace během skutečného řízení. Uložených cest samozřejmě může být několik a mohou mít i různou délku." Původně jsem se domnívala, že se jedná o aprílový žertík, ale článek byl uveřejněn až 6.4., tak to asi bude pravda. Já osobně jsem proti takovým novinkám. Jaký máte názor? Celý článek zde: https://automix.cars.cz/magazin/detska-postylka-od-fordu-napodobuje-jizdu-autem-prcek-tak-pry-lepe-usne-20170406.html?utm_source=social&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=clanky-auta&utm_content=detska-postylka-od-fordu-napodobuje-jizdu-autem-prcek-tak-pry-lepe-usne-20170406.html
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 11. 8. 2017, 15.52
to je tedy postílka jak z nějakého filmu z budoucnosti
jitkamety, 8. 7. 2017, 19.44
Tyyyjo takovej pelech bych si taky nechala libit
pouzarovaj, 10. 4. 2017, 20.22
)) myslím, že bude řada rodičů, kteří to ocení ))
Fuga, 10. 4. 2017, 12.37
dobré, ještě mu nahraji záznam oblíbené cesty , to tedy musím vyzkoumat, co se mu nejvíce líbí ), tak dobře jsem se dlouho nepobavila
patricia077, 10. 4. 2017, 11.53
haha njn děti v autě rády spí
Adrianita, 10. 4. 2017, 11.37
Rozhodně mě postýlka nezaujala.