Jakou rostoucí židli?
Vložil(a): Teryk92,6. 10. 2020 18.57
Ahoj, chceme koupit rostoucí židli, ale trošku v tom plavu. Na netu je opravdu spousta nabídek, ale nerada bych koupila něco nekvalitního. Podělíte se o zkušenosti?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 7. 10. 2020, 23.46
mame z ikea, pouziva od prveho rocnika na pisanie za stolom a malo by to vydrzat az po strednu skolu, tak to som zvedava, potah sa da prat, takze prakticke
WeruskaSK, 9. 10. 2020, 12.33
ale ty potrebujes na jedenie pre babatko alebo pre skolaka? ci som vobec pochopila co sa pytas
My máme kvalitní české Jitro a maximální spokojenost, pak ještě z Lidlu, kterou bych uz znova nekoupila (parkrat spadla ta deska pod nohama a je moc robustní). Za mě polohovací ano-sem rada, ze se děti u stolu ruzne nekroutej, nemaj nos v polivce nebo neklecej, jak uz jsem u jiných rodin viděla. Jednu dobu měly malej stolecek, ale máme doma málo místa a hlavně chceme jist spolu.
patricia077, 7. 10. 2020, 10.03
Máme klasickou dřevěnou a teď na učení ke stolu už jsem kupovala takové ty dětské co se dají upravovat dle velikosti k tomu jsem obj i náhradní měkká kolečka aby neničila podlahu děcka si vybraly design a pohoda
Lenourecek, 6. 10. 2020, 23.29
Kupovali jsme pro oba kluky bazarové a muž je dal dohromady... Jsem ráda, že je kluci mají. Myslím, že je důležité, aby se jim u stolu dobře sedělo
Lenourecek, 9. 10. 2020, 0.17
Souhlasím. A také, nemají jídlo nebo papír u nosu