Postýlka pro miminko
Vložil(a): Werushka, 10. 7. 2021 11.58
Ahoj, maminky chtěla bych vědět jaké máte postýlky pro vaše miminka? Na trhu je toho spoustu a nevím kam dřív koukat.. S čím jste spokojené, kde jste kupovali? Děkuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
fial.adela, 18. 8. 2021, 19.47
Tak jsem si tady na vaše rady koupila z eshopu postylky-vybaveni objednala jsem si postýlku s komodkou Těším se až mi příjde
fial.adela, 24. 8. 2021, 23.34
Jasný, dám. Ale myslím že to bude v pohodě, věřím tomu, že to bude vypadat jak na tom obrázku:-)
Aneta Jiřičná Bendiková, 8. 8. 2021, 11.57
nejlepší jsou ty staré postýlky které jsme měly my,když jsme byly malé
evinamaluska, 13. 7. 2021, 18.27
Ahoj, kupovala jsem na stránce postylky-vybaveni.cz A Jsem spokojená Mají k tomu i kvalitní matraci tkaže super A postýlka má kvalitní provedení takže myslím že to bude dobré
evinamaluska, 24. 7. 2021, 16.56
matrace kokos je nejlepší co jsem se dočetla Jo je parádní postýlka a doplňky k tomu jeste budu vybírat nějakou skřínku nebo komodu
verkaherka001, 23. 7. 2021, 23.55
eshop neznám, ale děkuji vám za tip . Už mám udělanou objednávku a těším se až věci příjdou
petra.konecna13, 22. 8. 2021, 20.47
Také jsem e-shop neznala, už v něm brázdim po několikáté a nevím co vybrat, myslím že potřebuju uplně všechno
Ahoj, my třeba kupovali postýlky 2 do domu. Jednu v ložnici máme klasickou a druhou v obýváku ve spodním patře máme postýlku na kolečkách a se stahovatelnou bočnicí. Tuto postýlku si nemohu vynachválit. Když dítě nemůže usnout, vozím ho v ní jako v kočárku. Lituji, že jsem si nepořídila tuto postýlku i do ložnice. Kupovali jsme na Nejbaby.cz