5 letá prohlídka

zobrazeno1599×

Vložil(a): dadinkamaminka,7. 5. 2018 13.19

Mamči,dnes jsem byla na 5 leté prohlídce se synem. Říkala jsem doktorce o tom vynechávání dechu ve spánku a ona mi řekla,že malej už od pohledu vypadá jako typické dítě,které má zvětšenou nosní mandli. Dala nám žádanku na ORL a podle jejích slov nejspíš půjde na vyndání mandle :( Máte s tím někdo zkušenost? :( Jak probíhá ten zákrok? Bolí to? :( Do toho ještě viděla ty jeho nožky,má úplně vybočený kotníky,tak nás čeká rehabilitace a nějaký vložky do bot dostaneme nebo co. Vypadá to,že mi roste špatně,díky těm nožkám má i vyboulený žebra. Myslela jsem si,že to je normální,proto jsem s nim nikam nešla,ale nedalo mi to a řekla jsem to doktorce dneska no... Já se z toho picnu už. Pořád nějaký problémy :(

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

slavuska

slavuska, 14. 5. 2018, 3.52

mandli bych trhat nenechala. nožičky bych nechala zhodnotit nějakým fyzioterapeutem, nechávala co nejvíc bosky, a možná uvažovala o barefoot.

Mygara

Mygara, 10. 5. 2018, 20.58

tak uvidíte, co na to poví odborník

Fuga

Fuga, 9. 5. 2018, 12.46

syn měl také velkou nosní mandli, skoro ucpaný zvukovod díky tomu a upravilo se to věkem + antihistaminika při nachlazení

Žofinka

Žofinka, 9. 5. 2018, 8.47

Počkala bych až co řeknou na ORL

Petra Schoberová, 8. 5. 2018, 21.40

S malým jsem byla v lednu.. Od září stále infekce, chrapal mluvil přes nos a podobně.. Dneska je na tom úplně stejně jako před zákrokem stále nemocný, stále rýma.. Je fakt že do toho všeho je i alergik-astmatik, ale s nosankem má neustále problémy, do toho mi bylo řečeno že i rýma a kašel je u něj už i chronická.. Tak si vyber... Teď je opět nemocný i s teplotami, a to dobrá minulý týden antibiotika. No.. Znovu bych do toho asi nešla.. Stejně může znovu nárůst

snany, 8. 5. 2018, 20.26

Někdo radí trhat jiný ne, to si musí každý rozmyslet sám.

Misska20, 8. 5. 2018, 10.57

s mandlema neporadim, ale s tema nozkama bych si nasla nejakou dobrou fyzioterapeutku (mohu doporucit jedine v praze kam chodime my) zadne vlozky do bot bych nedavala. Vypada to ze ma povolene brisni svalstvo, tim ma vybocene kotniky a vyboulena zebra. Se synem jsem resila neco podobneho. Dostali jsme nekolik cviku, jak uz tu nekdo psal, dobre jsou prolezacky, kde leze nahoru a brisko posiluje, cviceni na mici nebo plavani.

Katka

Katka, 10. 5. 2018, 23.22

A cviky pomohly?

Misska20, 14. 5. 2018, 23.08

jo je to pul roku co jsme tam byli a cvicili jsme teda nee uplne pravidelne. Ale chodime i na detske cviceni, kde take delaji aktivitiy na posileni briska a musim rict, ze se mu to dost zlepsilo.

Mildret, 8. 5. 2018, 1.08

Kamarádčina dcera byla trhat mandle loni. Ráno ji je vytrhli a odpoledne je pustili domů . Od té doby nemá žádné problémy...A s nozkama snad nebude tak zle.. důležité je všechno řešit včas..

Monuli, 8. 5. 2018, 1.07

Také mi jako malé trhali nosní mandle,že by to bolelo se nepamatuju,akorát jsem po narkoze zvracela

Adrianita, 7. 5. 2018, 23.44

Já byla na vytrhnuti mandle taky a mám z toho trauma doteď, dnes už to tedy probíhá setrneji. Dcera má taky zvětšené mandle, snažím se zákroku vyhýbat a řešit to alternativně.

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů