Horečka v horku
Vložil(a): Kama,26. 6. 2016 14.16
Maminky,dcera 6,5roku měla dnes ráno horečku 38,1.Dala jsem ji půl paralenu,a během chvilky klesla na 36,5.Teď je to dobré,do školky ji ale zítra nepošlu.Snad v úterý.Z čeho to může být?Z těch veder?Kdyby to byl úpal,tak by zvracela a omdlévala,že?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 7. 12. 2017, 17.47
to mohlo být spousta věcí, bohužel
Fuga, 9. 12. 2016, 11.23
to může být spousta věcí, může to být počínající chřipka nebo reakce na častý přechod z tepla do zimy ( bazén, klimatizace ) a u úpalu ,úžehu je opravdu většinou nevolnost. A doufám, že nebyla dcera nemocná dlouho
Zuzka Čtvrtečková, 28. 6. 2016, 19.40
Může to být cokoliv. Třeba viróza se kterou se tělo popralo právě formou horečky
Eliška Kozlova, 26. 6. 2016, 22.34
Může, jako dítě jsem měla často horečky z tepla. A co se týče snižování teploty léky; záleží na situaci, dcera těžko snáší 37,5C, kdežto syn zvládá i 39,5C. Myslím ze jednorázové užití Paralenu ničemu neuškodí, pokud by to ale nezabiralo zkusila bych alternativni léčbu, nám zabírají zabaly, nebo octove ponožky.
Katka, 26. 6. 2016, 21.09
Může to být cokoliv i jen z tepla. Uvidíte zítra. Snižovat se má nejdříve od 38,5 st. Ale taktéž snižuju až nad 39 st.
k.o.r.i.n.e.k, 27. 6. 2016, 13.40
Já tedy snižuji nad 38,5 většinou má teplé ruce i nohy, tak dávám octové ponožky a pomáhají. Pokud by je měl studené, tak se nesmí dávat
Dcera měla jednou 40 horečku,tak jsme jeli na pohotovost.Radši jet zbytečně než aby bylo pozdě.Moje mamka,když byl brácha batole,viděl už bludy,teplota stoupala rychle,zábaly a jiné snižování nepomáhalo,tak valili do nemocnice.A bylo to fakt během chvilky.Takže za mě radši snižovat zavčasu,než čekat na 40.