Perinalni abces
Vložil(a): Jarka mmm,20. 9. 2017 13.41
Zdravím...Prosím nemáte zkušenost nebo neznáte někoho,jehož mimco mělo perinalni abces u konečníku? Synek měl asi přede dvěma týdny a byl mu odoperovan. Nečekaně rychle se to hojí,je to na dobré cestě ALE asi se mu dělá další vedle. Předtím ho měl hodně hluboký a byl hodně bilej,jak se dral ven hnis. Tentokrát jsem si ho všimla dřív,je zase dost hluboko a nahoře pár malých bílých tecek. Byli jsme na chirurgii,kde to mrnouskovi bez umrtvení vypichali a prý tam opravdu trochu hnis byl a pravděpodobně půjde na další operaci (ikdyz určitá malinká naděje,že se to zlepší,tam je). Jsem z toho docela špatná...dělám,co můžu,ale evidentně to nestačí. To budu vždy čekat,kdy mu zase někdy něco vyleze? Nemáte někdo zkušenosti s tím,že by něco pomohlo?? Doufám,že pokud mu to budou znova operovat,tak že to víc prozkoumaj na případné vedlejší tunely,ikdyz se teda zdá,že toto je nové ložisko :(. Díky za každou radu!
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 23. 9. 2017, 23.33
no ještě rourka k tomu, to si opravdu užíváš , ale blíže o tom nic nevím
Žofinka, 23. 9. 2017, 8.00
to je tedy pech, že se objevil další .-(, to takto může jít do nekonečna a Ty se můžes stavět na hlavu , zkušenost nemám, pro mě naštěstí
louskacek2, 22. 9. 2017, 16.13
Mohlo se stat ze neodstranili celou tu cestu - pistele nebo tyhle abscesy jsou mrchy vim o tom sve:-(. Nepomuze lautr nic jen dobry lekar. Ono oblast konecniku je na hojeni previt:-( je tam nejvice bakterii ktere prave potvory zpusobuji toto . Drzim pesti at je lepe a pripadna dalsi operace uz dopadne. Ono je strasne spatne najit ty tunely, tak aby neposkodili sverac apod....
louskacek2, 25. 9. 2017, 9.48
Tak jistě vám doktoři vysvětlili jak se věc ma . Strašit nechci malé děti se hojí nejlépe věřím ze se te potvory zbavíte.
Fuga, 21. 9. 2017, 17.58
četla jsem Tvůj příběh a myslela jsem, že už to bude v pohodě, držím palce, ale bohužel nikoho takového neznám
k.o.r.i.n.e.k, 21. 9. 2017, 12.33
To je hrozné, držím palce a nechápu jak se to mohlo stát, když se látkuje a nepoužívají ubrousky
louskacek2, 25. 9. 2017, 9.52
To bude spis imunitou ., blbou nahodou atd. Myslim ze z plenek to neni. Mohl mit pri narozeni treba nejakou prasklinku v konecniku nebo tak a ta to mohla zpusobit....je techto nemoci dost ja zo neslysim poprve. Myslim ze na emiminu najde Jarka spoustu příběhů daleko horsich
petrao, 21. 9. 2017, 13.35
Nebojte, hlavně že to zjistili. A hojení nemusí být tak dlouhé když budete důkladní Mám to za sebou víckrát tak vím o čem mluvím
patricia077, 21. 9. 2017, 17.35
To snad ne :-( uz zas ten si chudera uzije
louskacek2, 25. 9. 2017, 9.53
Jarko jestli chces klidne mi napis sz.
k.o.r.i.n.e.k, 20. 9. 2017, 23.25
Já to slyším poprvé a je to tedy hrozné chudák ?
Aliisha, 20. 9. 2017, 22.49
O tom jsem nikdy neslyšela. Dotazovala bych se spíš lékařů ohledně prevence.
Aliisha, 21. 9. 2017, 0.20
Jj. To chápu. Tohle je dost neobvyklá věc.
L.janicka.l, 20. 9. 2017, 22.46
Chudinka, tak snad uz zadny dalsi nebude. Jeste, ze je tak malicky a nebude si za par dni nic pamatovat. Bohuzel nikoho neznam
L.janicka.l, 21. 9. 2017, 0.21
Malej nemel tohle ale uplne se mu vsude na zadku a pindikovy, nozkach udelalo plno bolaku puchyrku , a ja kravka kupovala masticky a furt se to zhorsovalo, prestala jsem mazat a koupala v hypermanganu a je v pohode, ale nesmim ho fakt maznou jinak se to zacina znova rozjizdet
Katka, 20. 9. 2017, 22.22
Vůbec jsem o tom zatím od nikoho neslyšela, prevenci by vám měli poradit na té chirurgii, ne?
patricia077, 21. 9. 2017, 10.40
jj to souhlasí co doktor to názor
louskacek2, 25. 9. 2017, 9.54
Ono i co doktor to jiná léčba....