Potíže při vyprazdňování
Vložil(a): Misska20, 3. 5. 2017 22.16
Holky mám dotaz zda někdo nemáte zkušenost. Syn 18 měsíců, když chce jít na velkou tak u toho dost breci. Koukala jsem že tam je téměř vždy i nějaká kapka krve, myslím si že má uvnitř prasklinku a když tlačí tak ho to bolí. Snažím se aby měl stravu takovou aby nemel tuhý bobek i dost pije.chystam se s ním k doktorce, ale třeba někdo poradí co by mu mohlo pomoci.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Dcerce občas praskne při tužší stolici žilka...je to tou tuhou stolicí + citlivé žilky. Když se to stalo poprvé a celý nočník skoro plný krve, byli jsme zděšení. Nechávali jsme jí prohlédnout, ale vše ok...máme jí mazat zadeček a dávat stravu tak, aby nebyla tuhá...nikdy u toho ale nebrečí a občas krev je, i když ne už tolik co bylo kdysi.
Mygara, 9. 5. 2017, 18.46
u starších dětí mám zkušenost, že stolici dobrovolně zadržují, aby je to právě nebolelo, a pak je to ještě horší, ale vše podstatné tady už bylo řečeno
No z toho sem měla trošku obavu že kdyby nás doktorka poslala na nějaké vyšetření tak že by se mohl seknout a nechtěl by chodit na nočník. Jedna známá má právě holčičku a mají s tím obrovské problémy, že ji právě nechce vůbec chodit na záchod a zadržuje to, už s tím byli i na různých vyšetření.
Žofinka, 9. 5. 2017, 11.29
dobře, že se to zlepšilo, někdy dělá člověk psí kusy a spraví se to "samo"
Jo sice pláče pořád,ale krev už tam téměř není. Třeba tu švestkovou stavu mi nechce vůbec pít, přitom jsem mu to smíchala s vodou aby to nebylo tak sladké a jak zjistil že to není obyčejná voda,tak nechtěl pít vůbec. Takže má jen ty probiotika, asi dost pomohla ta dubová kůra.a nedávám vůbec banány, i když je tak miluje
Fuga, 9. 5. 2017, 10.11
napadá mě ještě dostatek pohybu
louskacek2, 6. 5. 2017, 7.54
Z vlastních zkušenosti doporučuji zařádit proto aby stolice byla měkčí a nebolelo tolik lžičku oleje po ránu. Celkem jedno jakého jen ne toho obyc . Není to tak hnusný jak se zda
pouzarovaj, 4. 5. 2017, 21.29
Přeji, aby bylo co nejdřív lépe.
Tak jsme byli u lékařky a máme brát probiotika, hodně vlákniny a tekutin na změkčení stolice. Omývat zadeček pouze vodou nebo repikem, často mazat, mám zkusit i krém z dubové kůry, hlídat aby dlouho nesedel na nočníku a pokud se to nezlepší tak máme znovu dojít, že v nejhorším případě by se to muselo řešit chirurgicky.
L.janicka.l, 4. 5. 2017, 12.19
Chudinka, tak ted mu snad bude dobre
Aliisha, 4. 5. 2017, 13.15
Tak ať je líp. Chudinka