Přístroj na zmírnění bolesti u dětí
Vložil(a): VladenkaStop, 16. 7. 2020 22.34
Dobrý večer, nemáte prosím zkušenost s tímto přístrojem https://eshop.treemed.cz/buzzy/buzzy-mini-personal-bee-striped/. Dostala jsem doporučení od kamarádky, budeme doma dcerce píchat injekce, tak budu ráda za zkušenosti a za rady. Děkuji.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Marika Nová, 18. 7. 2020, 21.51
Dobrý večer, za mě teda přístroj vřele doporučuji! Přístroj mají u obvodní lékařky v ordinaci a paní doktorka ho na dcerku 2x použila - odběry i očkování bylo v klidu a malá vůbec neprotestovala, takže opravdu funguje jak má.
Marika Nová, 23. 7. 2020, 23.43
Dobrý večer, přístroj chladí a vibruje a tím snižuje citlivost nervů na bolest. A taky odvede pozornost, malá se dokonce usmívala na to, co BUZZY dělá
VladenkaStop, 25. 7. 2020, 20.38
Dobrý večer, moc děkuji za koment, přístroj má výborné recenze i na jiných stránkách, takže jsem ho objednala.
Zkousela jsem to parkrat pri odberu krve. Urcite dobra vec. Nevim, na kolik to snizi bolest, ale urcite to odlaka pozornost. A super, jak vibruje, tomu se obcas i nejake ditko zasmalo bzzz ? cena je docela vysoka. Zalezi taky jake injekce budete pichat, zda se to vubec vyplati, pokud je to chvilkova zalezitost.