Setkali jste se s bradavicí u svého dítěte?
Vložil(a): vendy.z, 29. 5. 2016 19.56
Dobrý den, naše 5-ti letá holčička má na ručičce bradavici. Bojujeme s ní už půl roku, každý přípravek stojí přes 200 kč a už máme třetí. Žel nic moc nezabírá. Kdysi jsem na škole měla takovou odolnou bradavici a pomohla mi cibulová mast, ale už se nevyrábí....Máte nějaké zkušenosti? Děkuji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 16. 12. 2017, 12.05
já chodila s dcerou na vypálení, pokud je na patě a jinde, kde jeztvrdlá kůže, tak to chc větší razanci
Fuga, 8. 12. 2016, 14.45
já byla na kožním na vypálení, protože jsem chtěla začít chodit plavat... A přesně jak píšete, na sobě jsem vyzkoušela vše možné a nic nezabralo
Fuga, 8. 12. 2016, 17.50
tak to bylo štěstí
k.o.r.i.n.e.k, 7. 12. 2016, 22.51
Já jsem bradavici měla a dávala jsem si na ní cibuli, ale nakonec mi stejně pomohla až mastička od kožního
Setkala jsem se s bradavicí u sebe, když jsem byla malá. Měla jsem jí na rtu..když mi začala vadit, maminka mě vzala ke kožní doktorce. Potírala jsem si to "vodičkou", která to vysušovala a bradavice za několik dní/týdnů upadla. A již se nevrátila. Dneska snad ani nechci vědět co v tom bylo. Kdybych se s tím setkala dnes, šla bych přírodnější cestou. Doporučuje se vlaštovičník nebo mám dojem česnek/cibule, které se přes noc nechávají na bradavici působit. Pokud by tyto metody nefungovaly, pátrala bych dál.
louskacek2, 30. 5. 2016, 16.52
Doporučuji kožní a dusík. Jednou a bude mít pokoj. Naše mala má zas na prstu u nohy a prý to v tehle tech dávají v pohodě tak uvidím.