Setkali jste se s bradavicí u svého dítěte?
Vložil(a): vendy.z,29. 5. 2016 19.56
Dobrý den, naše 5-ti letá holčička má na ručičce bradavici. Bojujeme s ní už půl roku, každý přípravek stojí přes 200 kč a už máme třetí. Žel nic moc nezabírá. Kdysi jsem na škole měla takovou odolnou bradavici a pomohla mi cibulová mast, ale už se nevyrábí....Máte nějaké zkušenosti? Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 16. 12. 2017, 13.05
já chodila s dcerou na vypálení, pokud je na patě a jinde, kde jeztvrdlá kůže, tak to chc větší razanci
Fuga, 8. 12. 2016, 15.45
já byla na kožním na vypálení, protože jsem chtěla začít chodit plavat... A přesně jak píšete, na sobě jsem vyzkoušela vše možné a nic nezabralo
Fuga, 8. 12. 2016, 18.50
tak to bylo štěstí
k.o.r.i.n.e.k, 7. 12. 2016, 23.51
Já jsem bradavici měla a dávala jsem si na ní cibuli, ale nakonec mi stejně pomohla až mastička od kožního
Setkala jsem se s bradavicí u sebe, když jsem byla malá. Měla jsem jí na rtu..když mi začala vadit, maminka mě vzala ke kožní doktorce. Potírala jsem si to "vodičkou", která to vysušovala a bradavice za několik dní/týdnů upadla. A již se nevrátila. Dneska snad ani nechci vědět co v tom bylo. Kdybych se s tím setkala dnes, šla bych přírodnější cestou. Doporučuje se vlaštovičník nebo mám dojem česnek/cibule, které se přes noc nechávají na bradavici působit. Pokud by tyto metody nefungovaly, pátrala bych dál.
louskacek2, 30. 5. 2016, 18.52
Doporučuji kožní a dusík. Jednou a bude mít pokoj. Naše mala má zas na prstu u nohy a prý to v tehle tech dávají v pohodě tak uvidím.