Syn má ADHD
Vložil(a): Mahdalka,29. 6. 2016 15.12
Synovi budou na podzim 3 roky a psychologické vyšetření ukázalo,že to směřuje k ADHD.V posudku má napsáno,že je takřka neustále v pohybu,náročný dítě a doktorka nám doporučila na 3x týdně školku s individuální péčí - na syna musí dávat neustále někdo pozor.V naší školce by nás ředitelka od ledna vzala,ale pouze s asistentem,dětská mi na rovinu řekla,že s tímhle posudkem mi ho žádná školka nevezme a že na aistenta nárok nemám.Co mám tedy dělat?Mám ještě rok mateřskou,ale chci aby si malej ve školce pomalu zvykal a moh jít za rok už na celý den i se spaním a já do práce.Nevíte,jestli mi můžou syna odmítnout kvůli ADHD?Nebo s ním mám zůstat doma?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 7. 12. 2017, 17.33
já myslela, že naopak asistenta dostane, to jsou věci.
zzzirafa22, 20. 11. 2017, 14.50
zzzirafa22, 20. 11. 2017, 14.49
Máte díte ve věku 6 - 12 let s diagnostikovaným ADHD? Zapojte se do výzkumu! Po dobu studie si osvojíte techniku relaxační masáže dítěte. Pro více informací napište na: vostrelova.hana@gmail.com
Dobrý den, prosím o vyplnění mého dotazníku o povědomí rodičů o ADHD. Předem děkuji . Dotazník je anonymní a netrvá ani 10 minut. https://www.survio.com/survey/d/J6C5D6H2F8S1J6F4Q
Fuga, 9. 12. 2016, 11.33
já myslela, že s touto dg. má nárok na asistenta? a pokud má opravdu ADHD, tak zkusili jste nějakou medikaci?