Jak na imunitu v těhotenství
Vložil(a): V007A,13. 3. 2018 10.18
Jak si posílit imunitu v těhotenství? Celé těhotenství jsem třeba 2-3 týdny nemocná,pak jsem 3-5 dní zdravá a pak zas něco hned chytnu,stačí projít okolo bacilu a mám ho. Když jdu k doktorce,tak řekne,že mi žádné léky předepsat nemůže,jen že si mám dát na kašel stoptussin a hodně pít a dát si céčko a to mi nepomáhá. Čím si posilujete imunitu vy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
michaelanavrc, 25. 2. 2019, 12.49
My s manzelem kupujeme bion3
zkoušelas nějaké vitaminy v těhotenstvi? třeba Femibion? má ho hodně dobrých věcí v sobě, prospívá to nejen miminku, ale i mamince http://www.femibion.cz/produkty/
dadinkamaminka, 14. 3. 2018, 22.59
Myslim, ze by bylo dobry uzivat omega 3 s vitaminem D, pak hodne ovoce, zeleniny...Zinek s vitaminem C. Me delal doktor konecne odbery krve, aby zjistil, proc trpim na zanety a slabou imunitu a zjistil, ze mam hodne malo vitaminu D.Tak ho musim zacit doplnovat..
Mygara, 14. 3. 2018, 7.36
a co zkusit preventan nebo hlívu ústřičnou
Já tedy v těhotenství byla zdravá, ale i tak platí jíst kvalitně, hodně ovoce, zeleniny, udělat si třeba smoothie, kysané zelí, zázvor, hlivu. Rakytníkový či šípkovy sirup či čaj. A imunita je ve střevech, tak bych koupila kvalitní probiotika, pila kefiry a tak. V těhotenství jsem hodně odpočívala, spala, chodila na procházky, cvičila a hlavně si to období užívala.