Virus Zika
Vložil(a): louskacek2, 6. 2. 2016 23.14
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 8. 1. 2018, 12.24
naštěstí se sem ty potvory nedostanou, je na ně zima
Fuga, 1. 12. 2016, 8.47
no, u nás asi nepotkáme nakaženého komára spíše nakaženého chlapa:-), ale tam je riziko zase jen pro nevěrnice
k.o.r.i.n.e.k, 19. 10. 2016, 9.22
Já v létě neviděla ani jednoho komára a žádné štípnutí, tak se invaze nekonala ...
Jako nebýt těhotná,tak to vůbec neeším a jde to mimo mě,ale jsem.A bojím se,vím-nebo si říkám,že je to přehnané,ale na druhou stranu,nerada bzch si za pár měsíců vyčítala,že mi ten týden u moře nestál za to Jezdíme každý rok a bude mi to chybět,ale radši to opravdu letos oželím,ono ikdyž pominu Ziku,tak celkově ta Afrika teď není bezpečná....
Je to mediální bublina - Segra se vrátila z Mexika, kde ma těhotnou kamarádku a Zika tam byla vždycky a tam se toho nikdo nebojí, tak proč bychom se měli bát my? Navíc souvislost s mikrocefalii nebyla jeste prokázána, jenže naše média nám řeknou A na B zapomenou. Nova k tomu dodá deprimujici hudbu a katastrofální ilustraci evropskych zemi, kam se budeme bát jet a jediný, kdo z toho ma profit jsou farmaceutické firmy, které platí vývoj očkovací vakcíny. Takže hlavně klid - ten je pro naše miminka nejdůležitější. Jinak v Panamě jsem byla loni a nemyslím si, ze by tam loni Zika nebyla, jen to u nás nikdo neřešil
nikihiphop, 11. 3. 2016, 23.42
nemám z toho obavy a to jsem právě těhotná myslím že u nás v česku je tu celkem bezpečno ale chudinky v brazílii už aby měli ten lék
Petra Schoberová, 10. 2. 2016, 7.08
Asi sem paranoidní ale mam spíš pocit ze je to zbraň..