Dobrá klinika - léčba neplodnosti
Vložil(a): AndulaK, 20. 2. 2024 23.58
Dobrý večer, poradíte opravdu dobrou kliniku, která má dobré výsledky s léčbou neplodnosti? Budu ráda za komentáře.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ahoj, já jsem byla nedávno a léčbu neplodnosti jsem absolvovala ve Zlíně a byla jsem tam moc spokojená. Všechno bylo vysvětlené srozumitelně a krok za krokem, od vyšetření až po samotné metody léčby. Přístup lékařů mi přišel opravdu lidský — dávali mi pocit, že nejsem jen čárka v systému, ale partner ve spolupráci. Co mě uklidnilo, byly konkrétní výsledky, které tam uváděli, i možnot si přečíst přehled metod, jak na to jdou. Jestli hledáš něco, co opravdu funguje a kde tě nevysílají z ordinace „jen tak“, rozhodně bych IVF kliniku Zlín zašla. Je fajn mít někde jistotu, že se na to dívají komplexně a s respektem. Držím ti palce!
HanakovaPavla, 23. 2. 2024, 23.23
Holky, já taky procházím různé diskuze a co jsem zatím našla, ženský si moc chválí kliniku ve Zlíně. Taky zvažujeme, že se na ně obrátíme.
BartankovaHanka, 25. 2. 2024, 22.47
Holky, to je pravda - já jsem u nich otěhotněla po prvním transferu, a to jsem před tím byla v Praze a v Ostravě a tam se nedařilo. Hlavně ale musím vyzdvihnout jejich zájem a snahu pomoct, u nich opravdu nejde jen o peníze. Tady najdete kontakt, je potřeba si domluvit konzultaci www.ivf-zlin.cz/kontakty
Dost v tom udělalo to, že jsem četla hodně pozitivních zecenzí a zkušeností, prohlížela jsem si stránky různých klinik a hledala všemožné informace o průběhu léčby. Zaujalo nás to, že klinika je známá nejen u nás, ale taky v zahraničí a má jméno. No a taky, že léčí podle nejnovějších možností. Třeba využívají umělou inteligenci pro dosažení ještě vyšší šance otěhotnění.