IVF
Vložil(a): Nina30, 21. 5. 2021 22.54
Zdravím všechny, máte někdo zkušenost s dobrou klinikou, kde se dělá IVF? Jsme vyšetření, jedno IVF jsme podstoupili na klinice v Brně, ale nepovedlo se a ráda bych šla na nějakou dobrou kliniku, kde ste měli dobrou zkušenost.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Ahoj, aktuálně též řeším, tak obnovím diskuzi... my jsme nakonec zvažovali změnu a našli jsme docela pozitivní zkušenost na IVF klinikuZlín. Kontaktovala jsem je, protože mi přišlo, že mají jasně popsané, jak postupují, a při první konzultaci jsem se cítila vážně vyslechnutá a informovaná. Nemám sicekrytí výsledku — IVF není jistá cesta — ale přístup a otevřenost mě přesvědčily, že tam má smysl zkusit další pokus.
Somelierka, 12. 1. 2024, 12.11
Sama tedy zkušenost jako takovou nemám, ale sestra byla na IVF Zlín a tam teda byla nadšená. Byla předtím také v nějaké Brněnské a bez úspěchu, takže hledala až našla je a tam se jim povedlo naštěstí již na první pokus. Nemohla si je vynachválit.
No já také teď uvažuji že bych je nějak zkontaktovala. S partnerem se snažíme už přes rok a pořád se nedaří. Zkoušela jsem i bylinky a nějaké doplňky stravy, ale bez úspěchu. Vyšetření zatím žádné nemáme, ani jsme nikde nebyli, pořád jsem doufala že se nám to povede přirozenou cestou.
Katka, 22. 5. 2021, 8.42
Tak to není jenom o klinice, ale spíš o štěstí. Ta pravděpodobnost je nízká kdekoliv a napoprvé se zadari málokomu. Co vím okolo tak to byl třetí nebo i sedmý pokus, bohužel.