Akné
Vložil(a): Cherrynka, 17. 3. 2019 13.42
Ahoj, máte někdo zaručená tip, jak se zbavit akné? Když jsme byla u dermatoložky, dala mi mast, jenže ta tak vysušuje, že se mi loupal a stahoval xicht, že to nejde dál používat :( když jdu od kosmetičky, tak mám měsíc vše ok a pokoj, jenže po měsíci se to dělá znovu, takové červené pupeny. Zkoušela jsem i napařené sáčky ovesné koupele, co dávám synovi a nic, ani maska z kvasnic, ani vitamín B.. :/
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
esterka228, 1. 1. 2024, 16.47
Mám stejnou zkušenost. Cokoli mi doktorka předepsala, tak jen vysušovalo a za týden se to rozjelo ještě víc. Vyskoušela jsem snad už vše. Za mě pomohlo přestat používat produkty z drogerky určené proti akné a spíše pleť hydratovat. Mě pomohla hlavně i čistá strava a výživa pleti zevnitř, třeba kolagen mi přišlo že mi fakt pomohl, protože asi tu pleť hydratuje a zjemňuje, ten sem teda brala tekutý na king ray a do toho jsem dbala na hygienu té pleti hlavně v posilovně - bacha na sahání si na pleť přes den.
StaniskaKon, 19. 5. 2020, 19.30
Co me ted tak napada, sestrenice byla v Praze s akne, mela plet v hroznem stavu chodila do Amaryllis centrum, byla moc spokojena a plet se ji hodne zlepsila!
StaniskaKon, 11. 5. 2020, 22.16
Kdyz odbornika, tak doporucuji si nekoho naji v Praze, tam jsou profici!
Janinka12, 29. 4. 2019, 20.04
Ahoj holky co používáte na lupénku?