Akné v 35 letech
Vložil(a): Evulinka002, 23. 8. 2023 9.30
Dobrý den, dáte mi někdo tip, co se vám osvědčilo na akné v dospělosti? Jako mladá holka jsem akné neměla, ale teď je mi 35 let a akné mě na obličeji trápí.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Kristynka88, 16. 12. 2023, 17.16
Aha a kde se dá koupit? To bych právě potřebovala něco co nebude vysušovat a zároveň to bude hojit.
100% pomůže klasický fyzio. roztok v kapačce. Mám s tím zkušenosti a ani ne za den jsem měla všechno akné pryč. Také, pokud chodíte plavat do chlorové vody, tak si potápím i obličej a akné taky vždy na 100% pryč. Pokud ale chcete něco přírodního, tak tyto dvě rady pro vás nebudou, ale mě pomohlo jenom tohle a navíc za velmi krátkou dobu.
esterka228, 30. 8. 2023, 19.06
Ahoj, u me něco podobného, od 18 do 25 nic a teď znova. Používám effaclar duo nebo The ordinary lactic acid vse z notina. Pleť to hydratuje, zároveň effaclar pracuje na pupinku. Je teda potřeba pleť poradně a důkladně čistit.
Evulinka002, 26. 8. 2023, 11.16
Moc díky - napíšete ještě prosím co je to za doplněk stravy, jak se užívá a za jak dlouho jste viděla výsledky?
Výsledky jsem viděla už po 14 dnech užívání, za 2 měsíce jsem neměla žádné akné. Jde o prémiový kolagen, který je nabitý účinnými látkami (vit. C, Biotin, kyselina hyaluronová ...) a je výborný i na hydrataci pleti, vrásky, nehty a kvalitu vlasů. Navíc díky jejich členství se mi objednávka vytváří automaticky, takže to mám bez práce. Tady máte odkaz na jejich stránky www.orcacollagen.cz/membership
Machacovavendula, 30. 8. 2023, 22.50
Holky - taky Orcacollagen objednám, na trhu je hodně kolagenů, ale tento obsahuje i další účinné látky, takže člověk nemusí kupovat už žádné jiné doplňky stravy a ušetří.