Aktovka/batoh pro první tridu
Vložil(a): louskacek2, 20. 2. 2017 13.54
Už se nám to blíží a je potřeba zvolit a vybrat tašku do první třídy pro holčičku. Holky co už máte zkušenosti co vybrat? Děkuji.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Janinka12, 1. 7. 2019, 20.28
Já myslím, že když se rozhodneš pro Baagl, tak budeš spokojená
Janinka12, 24. 6. 2019, 21.38
My jsme od Baaglu kupovali aktovku minulý rok a mohu jen doporučit, mají ergonomicky tvarované záda, nastavitelné ramenní, prsní a boční popruhy, které se přizpůsobí postavě dítěte. A úplně nejlepší je ten ten posuvný zádový systém. Poměr cena a kvalita, za mě spokojenost.
Kubanka111, 11. 5. 2019, 17.36
Zdravím máte někdo zkušenost se značkou baagl? Sháním dceři aktovku jde letos do první třídy a tak jsme objevila tuto značku. Mají pěkný design a nejsou předražené, tak se chci zeptat jestli od nich někdo máte aktovku či batoh? Děkuji
Řešila jsem jestli Topgal nebo Stil, myslím že kvalita srovnatelná, co se týče anatomického tvarování, pevných zad a reflexních prvků. Cenově vyšel Stil o něco levněji a mám pocit, že i nižší váha samotné aktovky hrála při výběru roli. Manžel tam ještě objednával batoh na notebook, který byl taky parádní..mohli by ještě vyrábět kabelky
Žofinka, 24. 11. 2017, 3.48
chválí si hlavně topgal, takže jste udělala dobře .-)
Soniiiciii, 26. 5. 2017, 20.56
taky bych s tímto spís potrebovala poradit...vubec nevim, jaky mam kontrolovat kriteria