Astratex
Vložil(a): Anna K., 22. 2. 2017 10.38
Maminky nakupovala jste některá spodní prádlo na astratexu? Nechci tady dělat žádnou reklamu ale jsem tak nadšená, že to tady musím napsat. Kubelková v reklamě nekecá ;-) přišla mi nádherná podprsenka a co je hlavní neuvěřitelně pohodlná :-)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 24. 11. 2017, 3.16
já přes net nekupovala, asi bych netrefila velikost
Souhlasím, že reklama s Kubelkovou se jim vážně povedla:) Ještě jsem to nevyzkoušela, ale mám to v plánu. Já zatím nakupovala normálně v kamenných obchodech, chtěla jsem si to vždy vyzkoušet, abych měla jistotu. Moje sestra má strašně ráda nakupování přes internet a pořád něco někde objednává, dokonce i spodní prádlo, už vyzkoušela více obchodů i značek. Naposledy ji přišlo prádlo ze Cellbes a musela jsem i já uznat, že nebylo vůbec špatné
andrea.cerna, 25. 4. 2017, 12.02
Já si teď kupvoalo prádlo na eshopu andrie.cz Tuto zankču mám ráda delší dobu a tak jsem uvítala, že mají i eshop už. Mám ráda ty jejich střihy. I pro manžela tam beru, tak to je zaráz.
jitkamety, 26. 2. 2017, 10.13
Ja si radsi koupim v kamenem obchode a vim ze mi ta podprsenka bude sedet
Petra Schoberová, 26. 2. 2017, 7.20
Mají tam krásné a kvalitní prádlo, ja objednala asi dvakrát jednou jsem vracela protože mi přišel stan a to jsem se měřila podruhe uz to bylo lepší a jsem spokojena, jinak ta jejich reklama momentálně mi přijde trapná :D jeste mají super ten věrnostní program kde si šetříte korunky a když objednam přes plnoupenezenku mam to dvakrát
Anna K., 26. 2. 2017, 10.10
A proč trapná?
Petra Schoberová, 26. 2. 2017, 12.19
Přijde mi tak ...Obsazení a pojetí reklamy
k.o.r.i.n.e.k, 25. 2. 2017, 22.13
Na mě mají moc malé velikosti, já nakupuji jinde
rodinka, 23. 2. 2017, 9.33
Ja jsem jsem jeste z teto stranky neobjednavala ale v reklamema ma na sobe pekne podprsenky .Ja si kupuju u nas v santovce intimisimu a jsem taky moc spokojena.Ono najit podprsenku ktera perfektne padne,neni jenom tak.
k.o.r.i.n.e.k, 25. 2. 2017, 22.14
Právě a když má někdo velké poprsí jako já, tak je to skoro nemožné
rodinka, 26. 2. 2017, 12.37
Prave ja jsem vzdycky ke sve postave mela velka prsa a kdyz jsem pribrala tak uz mam 4 a pottebuju podpsenku ktera mi opravdu sedi perfekne.